Diziler & Filmler Samanyolu dizileri güzel değil miydi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçmaydı ama 😂. Verdiği vibe müzikleri çok iyidiDedemin tek izlediği kanal samanyoluydu Samanyolu dizileri güzel değil miydi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sungurlar ve Nizama Adanmış Ruhlar vardı bi de Kollama çocukken ne izlerdik be Orhan Bıyıklı çocukluk askımdı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah belasını versin bir nesil sırlar dünyasının etkisiyle büyüdü 😬 1 1 Yorumla Qwertyuiadfg +1 yıl Küçükken psikolojimizi bozmuştu hahdjgjvk Yorumla
yeterartıkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İyyy. Samanyolunda bi ayna programına bakardım arada 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kanal7 dizileri çok doğaldı valla 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Kanal 7 dizileri çok saçma Samanyolu daha iyi Yorumla AntiAnensefalik +1 yıl Çokmu sacma hayatın bütün gerçekliğini bir sinemada bulusturuyorlardı Yorumla
Qwertyuiadfg Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sungurlar bakiyorduk sjfkvkvk 0 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Süngerler. Tek Türkiye değil miydi? Yorumla Qwertyuiadfg +1 yıl Hayır ya bu askeri diziydi. Şefkat tepe sonra yeni sezonda sungurlar oldu. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Haha evet evet bunu demeye çalıştım biliyorum bende izledim dedemin en sevdiği diziydi 😂 adı niye değişti sonradan Yorumla Qwertyuiadfg +1 yıl Bilmiyom valla Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl en sevdiğim çocukken sırlar Dünyası idi 😀 0 0 Yorumla
Byhİckmse01 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tek Türkiye dizisi vardı onu ne izlerdik be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sungurlar ve Nizama Adanmış Ruhlar vardı bi de Kollama çocukken ne izlerdik be Orhan Bıyıklı çocukluk askımdı
Allah belasını versin bir nesil sırlar dünyasının etkisiyle büyüdü 😬
Küçükken psikolojimizi bozmuştu hahdjgjvk
İyyy. Samanyolunda bi ayna programına bakardım arada
Kanal7 dizileri çok doğaldı valla
Kanal 7 dizileri çok saçma Samanyolu daha iyi
Çokmu sacma hayatın bütün gerçekliğini bir sinemada bulusturuyorlardı
Sungurlar bakiyorduk sjfkvkvk
Süngerler. Tek Türkiye değil miydi?
Hayır ya bu askeri diziydi. Şefkat tepe sonra yeni sezonda sungurlar oldu.
Haha evet evet bunu demeye çalıştım biliyorum bende izledim dedemin en sevdiği diziydi 😂 adı niye değişti sonradan
Bilmiyom valla
en sevdiğim çocukken sırlar Dünyası idi 😀
Tek Türkiye dizisi vardı onu ne izlerdik be
sefkat tepe mzmsöd
Bu dizilerin hiç birini izlememişim
Saçmaydı