Game of Thrones - Bitirdim
Breaking Bad - Bitirdim! Bunların haricinde diziler olsun
Game of Thrones - Bitirdim
Breaking Bad - Bitirdim! Bunların haricinde diziler olsun
Bunları önerebilirim her biri de aşırı güzel
The Mandalorian (2019-): Star Wars evreninde geçen, bir ödül avcısının hikayesini anlatan bir dizi.
The Boys (2019-): Süper kahramanların karanlık yönlerini anlatan bir dizi.
The Umbrella Academy (2019-): Süper güçlere sahip bir ailenin hikayesini anlatan bir dizi.
Loki (2021-): Marvel Sinematik Evreni'nde geçen, Loki'nin hikayesini anlatan bir dizi.
Peacemaker (2022-): DC Evreni'nde geçen, Peacemaker'ın hikayesini anlatan bir dizi.
Stranger Things (2016-): 1980'lerde geçen, gizemli olayları araştıran bir grup çocuğun hikayesini anlatan bir dizi.
Game of Thrones (2011-2019): Orta Çağ'da geçen, taht kavgalarını anlatan bir dizi.
The Witcher (2019-): Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı roman serisinden uyarlanan, fantastik bir dünyada geçen bir dizi.
Gizem:
The X-Files (1993-2002): Gizemli ve paranormal olayları araştıran iki FBI ajanının hikayesini anlatan bir dizi.
Stranger Things (2016-): 1980'lerde geçen, gizemli olayları araştıran bir grup çocuğun hikayesini anlatan bir dizi.
True Detective (2014-): Her sezon farklı bir hikaye anlatan, polisiye bir dizi.
The Fall (2013-2016): Bir seri katili kovalayan bir polis dedektifinin hikayesini anlatan bir dizi.
Mindhunter (2017-2019): Amerika Birleşik Devletleri Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) ilk seri katil profilcilerinin hikayesini anlatan bir dizi.
The Leftovers (2014-2017): Dünya nüfusunun %2'sinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından sonra hayatta kalanların hikayesini anlatan bir dizi.
The Haunting of Hill House (2018): Hill House adlı hayaletli bir evde büyüyen bir ailenin hikayesini anlatan bir dizi.
Dram:
Breaking Bad (2008-2013): Bir lise kimya öğretmeninin, kanser teşhisi aldıktan sonra ailesini geçindirmek için uyuşturucu baronu olmasıyla değişen hayatını anlatan bir dizi.
The Leftovers (2014-2017): Dünya nüfusunun %2'sinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından sonra hayatta kalanların hikayesini anlatan bir dizi.
The Crown (2016-): Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını anlatan bir dizi.
The Queen's Gambit (2020): Sovyetler Birliği'nde büyüyen ve satrançta dünya şampiyonu olma yolunda ilerleyen bir genç kadının hikayesini anlatan bir dizi.
The Morning Show (2019-): Bir sabah haber programı sunucusunun taciz iddiaları nedeniyle işten atılmasıyla başlayan olayları anlatan bir dizi.
The Americans (2013-2018): Soğuk Savaş döneminde, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ve komünist ajanlar olarak çalışan bir çiftin hikayesini anlatan bir dizi.
Succession (2018-): Medya imparatorluğunun sahibi olan bir ailenin miras kavgasını anlatan bir dizi.
Komedi:
The Office (2005-2013): Paper Company adlı bir ofiste çalışan bir grup insanın hikayesini anlatan bir sitcom.
The Good Place (2016-2020): Öldükten sonra cennete giden ancak aslında cennete ait olmayan bir kadının hikayesini anlatan bir dizi.
Schitt's Creek (2015-2020): Zengin bir ailenin, tüm servetlerini kaybettikten sonra küçük bir kasabaya taşınmasını anlatan bir dizi.
What We Do in the Shadows (2019-): Bir vampir ailesinin gündelik hayatını anlatan bir mockumentary.
The Great (2020-): Rusya'nın kadın imparatoriçesi Yekaterina'nın taht
Cevap
52Cevap
Prison break, the Walking Dead, lost. Aklıma gelenler bunlar şu an lost izliyorum ve o kadar merak uyandırıyo kiii
Orange marmalade, Heroes, Vampir savcı, Bieng Human, vampire detektife , Ghost Whisperer, Alguien te mira, Grimm,
Better Than Us izliyorum 6 bölüm gittim fena değil.
Locke & Key, Sweet Tooth, Gotham, My Name, Supernatural hepsi 🤌
@Simayyere Chuck tanrı (Supernatural)
1-La casa de papel
2-12 maymun
3-Wayward pines
4-Lost
5-Arcane
6-The society
Daha çok var aslında da en çok merak uyandıran bunlar
İzlemeyen yoktur gerçi ama yinede La casa de papel demezsem olmaz. Akıyor gidiyor müthiş bir dizi.
Genelde herkes aynı dizileri örnek vermiş. Demekki adamlar millete istediklerini verme konusunda bayağı başarılı. Herkesi aynı şekilde düşündürüyorlar
prison break , manifest , the blacklist , Agent of shield , sherlock , lost , 24 bunların heps güzeldir.
Bir şey dicem wednesday'ı hala izlemeyen kaldı mıı?
En son ruh avcısını izledim güzeldi bence ama ne tarz seviyorsunuz bilemiyorum…
Offff knk Alice in borderland cidden her izledigimde iki uc bolum bitiriyordum oyle boyle heyecanli degil ozellikle ikinci sezon var ya of ki ne of🤩🔥🔥
Power izle bende breaking bad den sonra izledim bayağı sarıyor
Orphan Black kesinlikle izlemelisin tavsiye ederim izlemediysen
La case de papel tek geçerim merakla bir anca önce bitirmek isteyeceğin türden bir dizi
Got gelmiş geçmiş en iyi dizi zaten.
Sonrasında da bana göre la casa de papel geliyor
Kesinlikle Blacklist. İlk bölümü izle zaten bırakmayacaksın.
Aynı evrende geçen; House of the Dragon ile Better Call Saul'u izlemeye devam et.
2 gunde 2 sezonunu da bitirten Alice in Borderland
Dark izle diyecem ama kafan allak bullak olur bir kaç sene geçsin öyle izle.
Netflix la casade papel bide valeria var bu biraz 18 ama çok heyecanlı
Kesinlikle tek nefeste bitirebilecegin dizi Kalifat
Black mirror. Her bölümünü merakla tanımına birebir uyuyor
Suits izledim 7-8 sezon beni sardı umarım beğenirsin
Vis a vis soluksuz izlersin
Beni Spartacus çok sardı
The Walking Dead
Vikings, Peaky Blinders olabilir
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
The Walking Dead, izlemediysen eğer
Spy mini dizisi var o baya iyi
Married with children