Diziler & Filmler DC evreninin en iyi dizisi hangisi? TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu dizi konusunda bana göre net Marvel evreni daha önde. Neyse listeyi imdb ve popülerlik bazlı hazırladım. The Boys gibi bir kaç diziyi de koymak isterdim açıkçası ama dc ye ait değil diye biliyorum şu anda o yüzden koymadım. Arrow The Flash Lucifer The Sandman Gotham Supergirl Diğer Dc dizileri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç DC evreninin en iyi dizisi hangisi? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Supergirl 1 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arrow 1-2 ve 5. Sezon 1 4 Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Artık sezon sezon mu ayırıyoruz 😂 Yorumla Homelanderr +1 yıl Titans'da fena değil Yorumla Homelanderr +1 yıl Evet çünkü diğer sezonlar çöp Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Hak veririm elbette Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sadman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Supergirl
Arrow 1-2 ve 5. Sezon
Artık sezon sezon mu ayırıyoruz 😂
Titans'da fena değil
Evet çünkü diğer sezonlar çöp
Hak veririm elbette
Dc yapımlarını izlemiyorum
Lucifer bence gotham da çok iyi ama
Bence Gotham dizisi