Diziler & Filmler Sizce en i̇yi marvel dizisi hangisi? TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Dc fanıyım derseniz de bekleriz anketimize😄. Listeyi imdb ve popülerlik bazlı hazırladım. Aradığınız dizi burada yoksa aşağıya yazabilirsiniz. The Punisher Daredevil Loki WandaVision Agents of S. H. I. E. L. D Agent Carter Diğer diziler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en i̇yi marvel dizisi hangisi? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yarımkalmış Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl AoS en güzeli, tekrar tekrar izlerim. Tabi bu dizilerin hepsi güzel gerçekten ama uzun soluklu karakter çokluğu ve konu çeşitliligi AoS 'ı öne taşıyor 😎 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Loki tabi ki de 1 0 Yorumla
aslı_ülkü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl pek marvel dizisi izlemem ama The Punisher başarılıdır 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @aslı_ülkü en iyisi WB Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Buda sorumu.. 😂🤭punisher ve daredevil diyorum 1 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Loki ile WandaVision arasında kararsız kaldım. İkisinde de karakter çözümlemeleri çok güzeldi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl seceneklerin hic birini izlemedim. superman batman tabikide en iyisi 0 1 Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Şimdi şurada komik bir detay var 😂bunlar öncelikle Marvel ve senin dediğin dc ve onlar film😂 Yorumla
aktu12 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Hepsinden üyelik olunması gerekiyor ücretli olduğu için hayir 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben kurtlar Vadisi'nin üzerine dizi tanımıyorum 1 0 Yorumla
yalnızolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Fark ettim de hiç birini izlemiyorum 🤗 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Dare Devil ve Wanda Vision iyi. 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç marvel dizisi izlemediğimi fark ettim 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Yenilmezler 1 1 Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Çok güzel dediniz ama onlar film kategorisinde. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. Manifest 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı. Bilmiyorum 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. daredevil 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Dare devil diyorlar 1 0 Yorumla
firstlaydies Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Deadpool 1 2 Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Yalnız şöyle küçük bir detay var ki o film Yorumla firstlaydies +1 yıl Ama ama olsundu😒 Yorumla