Nedenı 😀nyse diiyim. Daha önce denk gelip, bazen de bazı sahneler yüzünden baktığım filmdir. Gülümseten anları da oluyor ergenlerin anları. Bir grup ergen evet 😀 aşk ve cinselliğe adım atmaları merakları
Hımm senin geçmişin var bu filmle 😂 umarım anladığım gibi değildir çünkü film o kadar boktan ki otuzbir malzemesi çıkarmak için bile üstün bir çabaya ihtiyaç var haha
🤣🤣. Gecmişim derken. Ne anladın da. Neye göre boktan bazı sahneler bölümler kötü göstermiştir yoksa sanmıyorum o kdr kötü dediğin gibi bir grup ergenın yaşadıklarını anlatıyor. Yani boktnlığn için 30+1 malzemesi için eksik demen. :)) öyle bir film mi de. Yapmak isteyen için malzeme var orada bnce:)) :p
Sen baştan sona izle sonra gel beraber sövelim 😂 dikkat ettin mi bilmiyorum ama filmin görüntü yönetmeni ed lachman, çok iyi işler çıkarıyor ama onun hatrına izlemek isteyene bile önermem ben 😂
Bi cevap alamadım 🤪😀imdi bana izlettırme filmi ya. (Nerden baktıysan buna 😀). Sövülecek kadar değildir ama madem öyle didin peki. Yaparız etmedim normal yönetmeni bitti bi de görüntü yönetmenine bakacaktım. Film eleştirmeni seni :)) önerme sn
Sorma ben bir tane zombi filmi izledim grafikler zombiler igrenç ama diyorum bu kadar para var oyunculuk var bir şey olacak diye filmi bitirdim ma mal gibi kaldım bu neydi şimdi dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlamadım ben karmaşık film
The tenant diye bi film vardı çok etkileyici ve neden böyle bir film var diye anlamaya çalışıuorsun aşırı paranoya bi film
Bakayım
İzle ve yorumunu yap bana
Tamamdır
İsmini görunce bi gülme geldı net izlememekle birlikte bır gençlik filmi olduğunu düşünüyorum
Neden gülme geldi? Evet, bir grup ergeni anlatıyor:))
Nedenı 😀nyse diiyim.
Daha önce denk gelip, bazen de bazı sahneler yüzünden baktığım filmdir. Gülümseten anları da oluyor ergenlerin anları. Bir grup ergen evet 😀 aşk ve cinselliğe adım atmaları merakları
Hımm senin geçmişin var bu filmle 😂 umarım anladığım gibi değildir çünkü film o kadar boktan ki otuzbir malzemesi çıkarmak için bile üstün bir çabaya ihtiyaç var haha
🤣🤣. Gecmişim derken. Ne anladın da. Neye göre boktan bazı sahneler bölümler kötü göstermiştir yoksa sanmıyorum o kdr kötü dediğin gibi bir grup ergenın yaşadıklarını anlatıyor.
Yani boktnlığn için 30+1 malzemesi için eksik demen. :)) öyle bir film mi de. Yapmak isteyen için malzeme var orada bnce:)) :p
Sen baştan sona izle sonra gel beraber sövelim 😂 dikkat ettin mi bilmiyorum ama filmin görüntü yönetmeni ed lachman, çok iyi işler çıkarıyor ama onun hatrına izlemek isteyene bile önermem ben 😂
Bi cevap alamadım 🤪😀imdi bana izlettırme filmi ya. (Nerden baktıysan buna 😀). Sövülecek kadar değildir ama madem öyle didin peki. Yaparız etmedim normal yönetmeni bitti bi de görüntü yönetmenine bakacaktım. Film eleştirmeni seni :)) önerme sn
İlk yarım saat izleyipte sevmediğim bir filmse degiştiririm
Bende yarım bırakamama hastalığı var
O Sıkıntı ya bir ara bende öyleydim ne kadar saçma film varsa izleye izleye düzeldim
Sonunda mutlaka ilgimi cezbedecek bir şeyler olacak gibi geliyor, bu kadar emek boşa verilmemiştir diyorum :D
Sorma ben bir tane zombi filmi izledim grafikler zombiler igrenç ama diyorum bu kadar para var oyunculuk var bir şey olacak diye filmi bitirdim ma mal gibi kaldım bu neydi şimdi dedim
Birse birgün sanat filmi açmışım adam sıçarken bile şiir oluyorlardı delirdim
Hahahahaha ay sesli güldüm
O yüzden bıraktım artık alışıysan hemen degiştiriyprum
Ben bu filmi izlemedim nasıl bir şey
Sıkıcı aşkım bol bol ergen penisi var xD
Penis işimi görmez aşk sen sıkıcı diyorsan izlemem😄