Dizipal güncel adresi mı değişti benim internette mı bir sorun var acaba yaaa :( 20 dakika önce dizi izliyordum en heyecanlı yerinde internetim bitti ek paket aldım ama şimdi de böyle bir hata veriyor :(
Şaka mısın sen ya kimseden onu bunu dilendiğim yok senelerdir gayet güzel sorunsuz kullandığım sitede sorun var sorun sitede mi internetle alakalı bir problem mi diye soru açtım bana acil Netflix verin vs değil yani gerçi arada ki farkı anlamak için belirli bir zeka seviyesinde olmak gerekiyor ne yapalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İllegal siteler. Kapatılmış olabilir.
Belki bakıma girmiştir belli olmaz sonuçta legal değil. Başka siteden izle
paket daha yüklenmemeiş olabilir biraz bekle sonra tekrar dene
Bende öyle düşündüm ama dizipal dışında bütün sitelere girebiliyorum
Kızım ne dizipalı gel sana netfliximi vereyim ya
burada hava atmak için böyle yorum yazıp özele gelince ergen gibi şaka yaaa demekte ne bileyim jdjdjjd
Kızım 30 yaşındasın milletten netflix dileniyon ironi olduğunu herkes anlat 50. liralık şeyin ne havası
Şaka mısın sen ya kimseden onu bunu dilendiğim yok senelerdir gayet güzel sorunsuz kullandığım sitede sorun var sorun sitede mi internetle alakalı bir problem mi diye soru açtım bana acil Netflix verin vs değil yani gerçi arada ki farkı anlamak için belirli bir zeka seviyesinde olmak gerekiyor ne yapalım
613 teyiz
çok tatlı bir cevap sağolun
En iyi secegim:)
vpn aç
Vpnle hiç kabul etmiyordu