K-drama önericem izlemek isteyenler?

Bu öneriler en çok izlenen ve eğlenceli k-dramalardan oluşuyor. Öncelikle webtoon uyarlamalarından başlamak istiyorum. Çok popüler bir "True Beauty" liseli gençlerin etrafında dönen zorbalığa uğrayan ve kendi dış görünüşünden memnun olmayan baş rol kızın bir çıkış yolu aramasıyla başlıyor. Senaryosu çok sıradan gelse de diziyi izlediğiniz de harika oyuncu seçimleri ve eğlenceli karakterleriyle gerçekten hem havalı hem de komediye doyacağınız bir yapım. Benim favorim Han seo-jun

Başka bir webtoon uyarlaması olan ve benim bile gerçek hayatta kafamı bulandırmama neden olan bir dizi "Extraordinary You" herşeyin bir kitapta olan seneryadan ibaret olduğu bu dizide kitabın figüran karakterleri senaryoyu değiştirmeye çalışırsa ne olur onu izliyoruz. Bu arada kitabın yazarı bana bile çok sert geldi😂 Ayrıca favori karakterim Jinmichae/Geum diziyi asıl izleme sebebimin bir cm'le seçmeleri geçtiğine inanamıyorum.😍

Son olarak k-drama denildiğinde gerçekten daha iyisinin olmadığını düşündüğüm tek yapım. "My Strange Hero" kang bok soo aşkım senin üzerine oyuncu tanımam jest, mimik, oyunculuk, duygusallık herşeyi mükemmel anlamda yaşayan ve yansıtan bir oyuncu. Bu dizide üç arkadaşın geçmişte yaşadıkları olay örgüsünü gerçeklerle ortaya çıkarma ve geçmişten alınan bir zafer var. Diğer iki dizide olduğu gibi bu dizide lise de geçiyor. Aşırı komik, bağlayıcı ve merak uyandıran bir senaryo. Oyuncu uyumu çok iyi, karakterler cuk oturmuş.

Burada benim favorim kötü karakter Oh se hoDizi bitince her yerde kang buk suuu diye bağırmaya başlıyacaksınız. Dizide herkes yedi yirmi dört ona bağırdığı için sizde de bağımlılık yapıyor.😂 İyi seyirler sizinde varsa bu konuda tatlı önerileriniz alırım.☺️