Güncellemeler
+1 yıl
İlk film misery nin uyarlamasıymış ama ismini bulamadım. Misery ile birebir ama oyuncular farklı ve daha yeniydi
1. Bir evde geçiyor bir adam kadının evinde esir oluyor kadın ona aşık oluyor sanırım kadının kardeşi var o onu kurtarmaya çalışıyor kanlı bir filmdi adamın ayağını kesiyordu sanırım. Sonunda kardeşi aslında kardeşi değil de onun annesi olduğunu öğreniyor tivibuda izlemiştim yenilenmiş gitmiş film bilen yazsın nolur çok güzeldi.
2. Bir grup çocuk ormana gidip bir şey yapınca boyut değiştiriyordu zaman duruyordu su bile durmuştu herşeyi donuktu marketler bomboş öyle yaşıyordur sonra birden su canlandı ama boyutları yine farklıydı ama geçirdikleri zaman çok uzun değilmiş 3 saatlik falanmış annesini buluyor çocuk ama o kadar büyümüş ki anne onu tanımıyor bu filmin adı neydi o kadar izledim ki üst üste o yüzden isimleri unutuyorum
İkinci filmin adı "Kayıp Zamanlar" (Vanishing Time: A Boy Who Returned). Kore filmiydi. Filmde, çocuklar ormana gidip bir canavar yumurtası arıyorlardı. Bir mağaraya giriyorlardı ama gruptaki kız girmiyordu. Yumurta kırılınca diğer çocuklar ortadan kayboluyordu. Sonra bir tanesi önce kızın, sonra da kendi annesinin karşısına çıkıyor, ama annesi, çocuk çok büyüdüğü için onu tanımıyordu.
Çok teşekkürler evet 💖
İlk film Misery olabilir mi acaba? Diğerini bilmiyorum.
Evet o ama baktım da yeni yapımdı sanırım ismini değiştirerek uyarlama çektiler benim izlediğim oydu araştırdım da ama ismini yazmamışlar
Cevap
1Cevap
Bilmiyorum bulursan bana da söyle
Filmle aramız yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar