Han seo-jun a haksızlık yapıldı mı sizce? ikinci sezon gelir mi? veya lim ju kyoung fazla aptal değil miydi han seo-jun a karşı? siz lim ju kyungun yerinde olsaydınız kimi seçerdiniz?

Han seo-jun a haksızlık yapıldı mı sizce? ikinci sezon gelir mi? veya lim ju kyoung fazla aptal değil miydi han seo-jun a karşı? siz lim ju kyungun yerinde olsaydınız kimi seçerdiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya zaten onunla olacağı belliydi ve yakışıyorlar zaten
Buna ve cocuğun duygularına rağmen başka bir kızla mutlu yapmak saçmalık olurdu
O yüzden yerinde bir karardı bence
Tabii ki çok yazık oldu ama ne çare
Ve bazen bazı duygular karşısında aptalı oynamak gerekiyor
Im ju kyung dan söz ediyorym
Haklisin
o kadar güzel kore dizisi varken bu ne ya neyse şu sweet home hellbound, all of us are dead ve weak hero ne zaman gelecek ya yeni sezon kuruduk beklerken
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Geleceklerini sanmıyorum ya
@tersbakiss klasik netflix eşekliği işte dizi de kalmadı izleyecek
Valla ya
Uncanny caunter, tailde izledin mj
@tersbakiss uncanny i kardeşim izliyordu ondan gördüm ama beni sarmadı o ya, şöyle romantizmi toksik olmayan komedisi draması bir arada olan gündelik yaşam dizisi arıyorum run on gibi ama bulamıyorum hep türk dizisi gibi diziler var 1-2 bölüm izleyip kapatıyorum
Romantik de hiç alanım değil valla
Komedi olarak Waikikiyi öneririm 2. sezon hariç
Strong Woman
While you were sleeping
W
Rookie cops özellikle bu olabilir romantik
Link Eat Love Die
Backstreet Rookie
Cafe Minamdang
Ama çoğu yine fantastiğe suça kayıyor gibi dkbd
waikiki iki sezonu da izledim ilki müthişti neyse şu cafe minamdangı aldım listeye o iyi duruyor tesekkürler
Cidden iyidir minamdang
Rica ederim
Bu dizide çok güzel
Dizi gayet güzel başroldeki kızda çok tatlı mevcut sevgilisi so-ho daha iyi bence onunla daha çok yakısıyor ve bence onu daha çok seviyor
2. Sezonda Han Seo Jun ile sevgili olmazsa tadı tuzu kaçar Seo'm ile daha çok yakışıyorlar kesinlikle...
Bit boxcu dimi efsane ses yapıyor
Hayır değil
Vokal yapıyor genellikle
Ses tatlit yeteneği mikemmel ama
Valla bu çocuğa bütün kdramakarda yuzu guomuyo
Seo junu seviyorum ama yengeci ya