İzlediğim tüm dizilerde başrol kizlar aşırı derecede saf veya aptal, sürekli başrol erkeğe sorun çıkartıyorlar ve bu çok gicigima gidiyor sizde de böyle oluyor mu yoksa ben mi gidip en cringe dizileri izliyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İzlediğim tüm dizilerde başrol kizlar aşırı derecede saf veya aptal, sürekli başrol erkeğe sorun çıkartıyorlar ve bu çok gicigima gidiyor sizde de böyle oluyor mu yoksa ben mi gidip en cringe dizileri izliyorum?
genelde ataerkil toplumların dizileri böyle oluyo. kız bi b*k anlamasın erkek her haltı yesin. kız her zaman aglak suratlı olsun erkegin sözünden dısarı cıkmasın. basına buyruk davranınca hep basına bi isler gelsin. ben dizi izlemeyi askı memnudan sonra bıraktım
Ben o tarz izlemedim demek istediğim
İki tane taş gibi oğlan kadının köpeği oluyor ilgi gösteriyor iltifat ediyor seni kabak gibi kıskanıyor ama kız hiç bir b. k anlamıyor arkadaşım o benim falan diyor sonra oğlan seni seviyorum diyor kız diyor ki;ne? neden?
Bu yani demek istediğim ya aptal ya da saf
he tamam anladım. zaten nerede aptal varsa tüm ülke ona asık olur, bence tamamen aptal kız algısını empoze etmek icin
Sen gidip en cringelerini izliyorsun😄 eski dizileri izle belki sarmayabilir ama ben daha çok seviyorum kızlar şapşal olsa da aptal değiller ve komikler. Önerilerim faith, the legend of the blue sea, boys over flowers, the king (bunlar lee min ho dizileri) bunların haricinde gokusen var japon dizisi
Cevap
3Cevap
Diziler toplumun talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Demekki orada öyle
Öyle bir algı yaratılıyor
koreliler hep aynı :D
dizileri filmleri yani
tatlım sorunun cevabını dıyorum kadın başroller genelde hep aynı tarz.. oyunculuk olarak iyi değiller
Kore dizisi izlemeni öneririm
Ondan sonra gelip bu yorumu silecegine eminim
Ben oyunculuklarina laf etmedim emin ol şahane bir oyunculukları var benim asıl sorum izlediğim dizilerde ki aptal kızların fazla mi aptal olup olmadığını merak edip sizlere sormam hani demem o ki bende sürekli aptal kizlar oluyor ben mi en kötülerini izliyorum
elbette izledim izlemediğimimi sanıyorsun :D misal örnek veriyim öğretmen dizisinin kore halli vs türk hali arada dağlar kadar fark var adamlar muzzam konu işliyor ama oyuncuları yan karakterleri saftirik :D nadiren iyi oyuncular var
:D hangi leirni izliyorsun bir ara izlerizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?