Diziler & Filmler Ragnorak 3. sezon çıktı nasıl sizce? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu sezon çok saçmaydı ya Ragnorak 3. sezon çıktı nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hiç izlemedim 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İlk sezonunu izledim ve çok sarmadığı için devam etmedim 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 812 cevap paylaştı. İskandinav mitolojisini iyi bilirim ama bu diziyi izlemedim 0 0 Yorumla
Williecraig Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İzledim küfür edebilirsin sezona ama yine de izle kısa bölümler zaten final sezonu 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Izlemek istiyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç izlemedim
İlk sezonunu izledim ve çok sarmadığı için devam etmedim
İskandinav mitolojisini iyi bilirim ama bu diziyi izlemedim
İzledim küfür edebilirsin sezona ama yine de izle kısa bölümler zaten final sezonu
Hiç izlemedim
Izlemek istiyorm
Hiç izlemedim
İyi hatırlattın izlerim