Diziler & Filmler Favori The Boys karakteriniz hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki Soldier Boy ve tabikide Billy Butcher 💀💀Şıklarda bulunmayanları yorumlarda belirtebilirsiniz :) Billy Butcher Homelander Hughie Campbell Soldier Boy Starlight Black Noir Queen Maeve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favori The Boys karakteriniz hangisi? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
IlkerKahraman Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Homelander. Açıklamama gerek yok zaten diziyi bilenler neden favori karakterimin o olduğunu çok güzel anlar. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmiyorum ya, oyuncusu çok iyi ama karakteri sevmiyorum. Yorumla IlkerKahraman +1 yıl Antony Starr çok iyi iş çıkarıyor gerçekten adam resmen o karakteri oynamak için doğmuş. Homelander karakterini sevmemin en büyük nedenide o oyuncunun karaktere çok güzel hayat vermesidir. Yorumla Soran +1 yıl Evet Billy Butcher'i canlandıran Karl Urban'da çok iyi ama onunda hakkını yemeyelim Yorumla IlkerKahraman +1 yıl Katılıyorum. O da çok başarılı bir oyuncudur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Homelander. Açıklamama gerek yok zaten diziyi bilenler neden favori karakterimin o olduğunu çok güzel anlar.
Ben sevmiyorum ya, oyuncusu çok iyi ama karakteri sevmiyorum.
Antony Starr çok iyi iş çıkarıyor gerçekten adam resmen o karakteri oynamak için doğmuş. Homelander karakterini sevmemin en büyük nedenide o oyuncunun karaktere çok güzel hayat vermesidir.
Evet Billy Butcher'i canlandıran Karl Urban'da çok iyi ama onunda hakkını yemeyelim
Katılıyorum. O da çok başarılı bir oyuncudur
Butcher kesinlikle.
Hicbiri
kara murat
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!