Arka Sokaklara yapilan Elestirileri anlamiyorum.
Bu diziye niye belli bir kesimden elestiri geliyor anlamiyorum. Cocuken hepimiz izlerdik. Belli zaman sonra bircogunuz gibi bende izlemeyi birakmistim en azindan düzenli olarak. Cuma güneleri evde oldugumda ve Güzel izlenecek maclar olmadiginda acar bazen izlerdim. Dizinin en güzel yanida 10-20 bölüm sonra izlediginde diger diziler gibi olmuyor. Hemen alisiyorsun ve %90 konuyu anliyorsun. Bitsin artik, Final Yapsin, baydii artik gibi yorumlarida anlamiyorum. Dünyanin her yerinde insanlar birseyi artik izlemediginde veya begenmediginde o konuyu konusmuyorlar, yorum yapmiyorlar, izlemiyorlar. Ama Türkiyede ise insanlar bitsin final yapsin diyor. Sen izlemiyorsan izleme kardesim. Seveneri varki izleyenleri varki demeki dizi bukadar yilar sürüyor. Sürekli ayni konu diyen insanlar var. Sonuc olarak bu bir Polis dizisi ve Islenen Suclar belli dogal olarak icerikde ayni oluyor. Ekip arabasinla uzayq cikip catismaya mi girsinler 😂😂. Ayrica bunu diyen insanlarda sürekli ayni konulu sacma sapan ask dizileri izleyen insanlar. Cikan dizilerin cogu zaten sürekli ayni konu ona degilde buna mi takildiniz gercekten? Dizinin hic kimseye zarari yok. Sacma sapan diziler varken bu dizi niye insanlarin gözüne batiyor anlamadim. Bana göre bu dizi yilarca devam etmelidir.
Nedeni ise:
1. Güzel icerikli bir Polis dizisinin olmasi.
2. Arada sirada izlesen bile izleyicinin Konuya adapte olabilmesi.
Birgün Riza Baba yani Zafer Ergin diziden ciktiginda Engin Basa gecebilir ekibin. Dizi yilar gecsede sürekli kadroda gel gitler olur ve yillarca devam edebilir. Yeni genc oyuncular bu dizide kendini güzel bir sekilde gösterebilirler. Bu yüzden ben bu diziyi destekliyorum dedigim gibi hic kimseye bir zarari yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben izlemiyorum gereksiz uzattılar
Kanka zaten buna birsey demiyorum. Benim tepkim izlemeyip sürekli yorumlarda final yapsin bitsin artik diyen insanlara.
Aynen yani izlemiyorsa final yapsın demesi saçma. ben mesela izlemediğim şeye saçma der geçerim sadece
Dogru olanda o zaten kanks
Dizi başta fena değildi samimi geliyordu aileyiz biz diyip bunu gerçekten iyi yansıtıyordu
Ama sonrasında çok bozdu bana göre ne ekip ruhu ne aile olayı kaldı ali karakteri saçma bir şekilde harcandı (şehit olmasını demiyorum) mesut desen yok eskiden biri ölse ortalığı yıkarlardı şimdi tık yok
Bozdu yani
Askerde bu diziyi izlerken askerlik 15 aydan 12 aya düşmüştü. Bunun dışında benim için bir anlamı yok.😁