+1 yıl
✨ Sen Stella'sın! ✨
Moda ve parıltının prensesi! Stella gibi, tarzınla her ortamda dikkat çekiyorsun. Moda trendlerini takip ediyor ve kendi parıltılı yolunda ilerliyorsun. Arkadaşlarının gardırobu için harika seçimler yapabilir ve onları her zaman en iyi şekilde parlatırsın. Hem iç hem de dış güzellikle ışıldamaya devam et, dünya senin podyumun! 💅🏻
Tuhaf olan şu ki küçüklükten beri yakın hissettiğim karakter stella'ydı, çözmeden önce de karakterlere baktım ve o çıkar diye düşünüyordum. Ayrıca dış görünüş olarakta sarışın, ela gözlü ve buğday tenliyim. Yani tuhaf çok tuhaf...😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥
00 Yorumla
- Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı.
u +1 yılSen Bloom'sun!
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥
00 Yorumla
🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥kızıl oluşumuz bile tutmuş ahsh
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 775 cevap paylaştı.
u 1 yılstella çıktı :)
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTeşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş adminim. 🥳 bu tür testleri çok seviyorum zaten..

🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥30 Yorumla
1 yıl
🌿 Sen Flora'sın! 🌿
Doğa ile iç içe olan ruhunla, Flora'nın doğa sevgisi seninle parlıyor. Yaratıcılığın ve hümanist yaklaşımınla her ortama renk katıyorsun. Bitkilerle konuşabiliyor musun, merak ediyoruz! Hassaslığın ve empati yeteneğinle, etrafındaki herkesi sakinleştiriyor ve destek oluyorsun. İyi enerjileri her yere saçmaya devam et, doğal güzellik! 🧚🏻♀️Gerçek flora benim taklitlerimden sakının 😂

10 Yorumla🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥21 Yorumla- +1 yıl
Bloom enerjisi vardı tahmin etmiştim 🥳
Diziler & Filmler konusunda 445 cevap paylaştı. 🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Blomm oldum 😂
20 Yorumla🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥Hele hele neler neler
20 Yorumla
1 yıl
✨ Sen Stella'sın! ✨
Moda ve parıltının prensesi! Stella gibi, tarzınla her ortamda dikkat çekiyorsun. Moda trendlerini takip ediyor ve kendi parıltılı yolunda ilerliyorsun. Arkadaşlarının gardırobu için harika seçimler yapabilir ve onları her zaman en iyi şekilde parlatırsın. Hem iç hem de dış güzellikle ışıldamaya devam et, dünya senin podyumun! 💅🏻
Çok doğru kişi çıktı. Canım Stellam bildim bileli eskiden beri aşığım.🫠✨
00 Yorumla
+1 yıl🌸 Sen Bloom'sun! 🌸Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥
20 Yorumla
+1 yılSen Flora'sın! 🌿
Doğa ile iç içe olan ruhunla, Flora'nın doğa sevgisi seninle parlıyor. Yaratıcılığın ve hümanist yaklaşımınla her ortama renk katıyorsun. Bitkilerle konuşabiliyor musun, merak ediyoruz! Hassaslığın ve empati yeteneğinle, etrafındaki herkesi sakinleştiriyor ve destek oluyorsun. İyi enerjileri her yere saçmaya devam et, doğal güzellik10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba Adminiçem, 🌸
Ben Flora çıktım! 😅
115 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bizim floramız sensin artık :)
- +1 yıl
Olur olur benden her şey olur 😅
Siz hangisisiniz peki 😅 - +1 yıl
sizler tahmin edin, soru detayında adminlerin tahmini istemiştim :P
- +1 yıl
STELLA'nın tarzı geçti içimden 😅
- +1 yıl
hmm değil 😝
- +1 yıl
Offf ya 😅hıh 😅İkinciyi deneyem mi😅
- +1 yıl
Tabii bunda da bilemezsen favori Winx perimi söylerim 😆
- +1 yıl
Tecna zeka zeki 😅 Dehşetül vahşet filan 😅
- 1 yıl
Flora benim 😒
- 1 yıl
Ben ne olacam 😅
- 1 yıl
🤷🤷🤷
Erkek savaşçılar vardı onlardan ol sen de 😄 - 1 yıl
Savaşmaktan yoruldum, bıktım takatım kalmadı 😅hiç içimden gelmiyor savaşmak istemiyorum artık 😂ne zaman barış olacak 😅ne zaman mutlu olacağız anasını satiym 😅
- 1 yıl
Git yat sabaha bir şeyin kalmaz 😄
- 1 yıl
Heheeh 😅uzun zamandır işi bıraktım çalışmıyorum 😅 hep yatıyorum zati dizi film takılıyorum annemle ilgileniyorum sadece 😅
1 yılSen Tecna'sın!
Teknoloji dünyasında senin gibisi yok! Tecna'nın bilgisayarlarla dans ettiği gibi sen de dijitallerin dansını mükemmel yapıyorsun. Mantık ve akıl yürütme yeteneğinle her sorunun üstesinden gelebilir, en karmaşık problemleri bile basitçe çözebilirsin. Arkadaşlarının güvenebileceği bir beyin ve kalbin olduğundan eminiz. Dijital dünyada yol alırken, bize de birkaç ipucu ver! 💗💗
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılSen Flora'sın! 🌿
Doğa ile iç içe olan ruhunla, Flora'nın doğa sevgisi seninle parlıyor. Yaratıcılığın ve hümanist yaklaşımınla her ortama renk katıyorsun. Bitkilerle konuşabiliyor musun, merak ediyoruz! Hassaslığın ve empati yeteneğinle, etrafındaki herkesi sakinleştiriyor ve destek oluyorsun. İyi enerjileri her yere saçmaya devam et, doğal güzellik! 🧚🏻♀️bu hatunu severdim 😀
00 Yorumla ✨ Sen Stella'sın! ✨
Bu güzel test için teşekkür ederim sayın Fulya hanım
00 Yorumla
1 yılTam benlik soru çıktı karşıma, eskilerin Winx Clup hayranı olarak ve bir peri kızı olarak cevap vereyim.😄🧚🏻♀️
Ben bloom'u çok seviyorum, küçükken de hep bloom olurdum. Tip olarak da beni ona benzetirlerdi. O yüzden quizi çözmeme gerek yok bence😌🌸🧚🏻♀️00 Yorumla
1 yıl🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥Test çok güzel olmuş ellerine sağlık:))00 Yorumla
+1 yıl🌸 Sen Bloom'sun! 🌸Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥
00 Yorumla
+1 yıl🌸 Sen Bloom'sun! 🌸
Wow, sen gerçek bir lider ruhuna sahipsin! İnatçı ve kararlı karakterin, Bloom'un yolunda ilerlemeye ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Sanki içindeki ateşli gücü hissedebiliyoruz. Her zorluğun üstesinden gelme isteğin ve arkadaşlarının koruyucusu olma tutkunla, Winx Club ekibine mükemmel bir şekilde katılırdın. Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin. Yoluna devam et, Bloom gibi parla! 🔥hayır, ben stellayım..
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılSen Flora'sın! 🌿
Doğa ile iç içe olan ruhunla, Flora'nın doğa sevgisi seninle parlıyor. Yaratıcılığın ve hümanist yaklaşımınla her ortama renk katıyorsun. Bitkilerle konuşabiliyor musun, merak ediyoruz! Hassaslığın ve empati yeteneğinle, etrafındaki herkesi sakinleştiriyor ve destek oluyorsun. İyi enerjileri her yere saçmaya devam et, doğal güzellik! 🧚🏻♀️
00 Yorumla Sen Bloom'sun! 🌸
00 Yorumla
+1 yılWinx i çok severim çocukluktan beri 🙂 ben bloom u seviyorum ama stella çıktı
✨ Sen Stella'sın! ✨
00 Yorumla
u +1 yılYola devam, Bloom gibi parlamaya devam 💚
En sevdiğim cümle bu oldu; Özgürlüğünü savunurken, herkesi kendi iç gücüne inanmaya teşvik edersin.
eğlenceli olmuş emeğinize sağlık 🥳
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl✨ Sen Stella'sın! ✨
Moda ve parıltının prensesi! Stella gibi, tarzınla her ortamda dikkat çekiyorsun. Moda trendlerini takip ediyor ve kendi parıltılı yolunda ilerliyorsun. Arkadaşlarının gardırobu için harika seçimler yapabilir ve onları her zaman en iyi şekilde parlatırsın. Hem iç hem de dış güzellikle ışıldamaya devam et, dünya senin podyumun! 💅🏻00 Yorumla
u +1 yılÇok eğlenceli bir içerik olmuş bayıldım 💜

Ben bloom' muşum en sevdiğim winx karakteri çıktı 🧚
02 Yorumla- +1 yıl
aaa ne güzel 🧚🏻♀️
- +1 yıl
😍😍
Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. 
Adını duyardım ama hiç izlemedim 😅
12 Yorumla- +1 yıl
artık sana Stella diyebilir miyiz :D
1 yılBu soru 1 yıl sonra karşıma çıktı ve küçükken test sonucunda da çıktığı gibi Stella idim😂
Kuzenlerimle ben Stellayım diye kavga ederdim😂😂Çocukluk ve güzel kavgalar🌷
02 Yorumla- 1 yıl
bugün yayınlanmasının 21. yıl dönümü olduğu için sorumu azıcık tekrar öne çıkardım :)) Sende Stella vibeı var cidden 🧚🏻♀️🌟
- 1 yıl
Aaa ondan demekki😂😂
Yaa çok teşekkür ederimmm güzellik💕💕
🌿 Sen Flora'sın! 🌿
Doğa ile iç içe olan ruhunla, Flora'nın doğa sevgisi seninle parlıyor. Yaratıcılığın ve hümanist yaklaşımınla her ortama renk katıyorsun. Bitkilerle konuşabiliyor musun, merak ediyoruz! Hassaslığın ve empati yeteneğinle, etrafındaki herkesi sakinleştiriyor ve destek oluyorsun. İyi enerjileri her yere saçmaya devam et, doğal güzellik! 🧚🏻♀️
00 Yorumla
+1 yıl✨ Sen Stella'sın! ✨
Moda ve parıltının prensesi! Stella gibi, tarzınla her ortamda dikkat çekiyorsun. Moda trendlerini takip ediyor ve kendi parıltılı yolunda ilerliyorsun. Arkadaşlarının gardırobu için harika seçimler yapabilir ve onları her zaman en iyi şekilde parlatırsın. Hem iç hem de dış güzellikle ışıldamaya devam et, dünya senin podyumun! 💅🏻00 YorumlaÇok tatlııı! <3 Kim çıktığımı söylemeyeceğim, tahminleri görelim!🥳 Ama gerçekten de favori karakterimdi. 🤩
22 Yorumla- +1 yıl
Flora olun Adminiçem 😅
- +1 yıl
benim tahminim de Flora yönünde. Senin öyle bir enerjin varrr flora mı acaba 🥳
Hangi kombinasyonlar hangi karakteri çıkaracak diye denedim ve hepsini bulmayı başardım. Tabi musa'yı bulana kadar göbeğim çatladı.
00 Yorumla
1 yılMerhaba
Stella kim?)) izlemedim. Benim izlediğim Ajan (casus) kızlar çizgi filminde Sem vardı onu severdim (üç kızdı: sem alex clover)
00 Yorumla
Waw flora 💚
00 YorumlaStellaaaa ki, en sevdiğim peri olur kendileri. Ya Miusa ya da Stella'yı istemiştim zaten. Ve elinize sağlıkkk müthiş bir iş çıkartmışsınız.
00 Yorumla
+1 yılHeyyooo bana Bloom çıktı zaten çocukken de saçlarının rengini çok beğeniyordum😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzelll <3
Binbir çabadan sonra Miusa çıkabildim! Mutlu ve gururluyuz 🌻
00 YorumlaErkekler de winx perisi olur mu bilemedim xd. Flora çıkı bana doğa çiçek falan diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bu çıktı.
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 359 cevap paylaştı. Gözlüğünün camındaki buğu oluyim Fulya Winx club quizi nerden çıktı 😅
04 Yorumla- +1 yıl
dün akşam Winx Club izledim, aklıma siz geldiniz. Koşup hemen quiz yaptım 🫠
- +1 yıl
Güzel olmuş iyi düşünmüşsün. Madem winx club yaptın artık gelecek sefere bir pokemon quizi de bekliyoruz. ✋😏
- +1 yıl
Not alıyorum haftaya hazırliiicam 😆pokemonları pek tanımıyorum önce araştırmam lazımmm pikachu ⚡️
- +1 yıl
Merakla bekliyorum.
Bu arada Charizard ve Bulbasaur benim favorilerim..✋😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar testin sonucu renklere hore değişiyor 🤣🤣🤣 diğer hiçbir seçeneğin önemi yokk😃😃
00 Yorumla
+1 yılPeki bunu tam olarak nasil yapacagiz
10 Yorumla
+1 yılBana stella çıktı ama ben musa olmak istiyordum 🥲
10 Yorumla
+1 yılsen bloom'sun, diyor
04 Yorumla- +1 yıl
o zaman bloomsun :D
- +1 yıl
ama ben flora olmak istiyodum,
- +1 yıl
hmm demek ki bazı özelliklerin bloomla benzermiş 🥰 gönlümüzün Florası 🧚🏻♀️
- +1 yıl
🧚♀️✨
1 yılStella'yım🎈🎈🥳🥳
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılStella oooow sevdim
00 Yorumla
+1 yılBen ROXY'im desem? Stella gibi tarzım var ama
00 YorumlaFlora istiyodum of yaaa 😒
00 Yorumla
+1 yılUygulamadan giriyorum
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. 🌸 Sen kızıl saçlı Bloom'sun! 🌸
00 Yorumla
+1 yılBen Bloomdum ve Bloom çıktı vay be 🔥
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Ben stellayım bakmama gerek yok 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl@birperikizii
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ne bloomus herkese dağıtmışlar
00 Yorumla
+1 yılWinx ne oluyor
05 Yorumla- +1 yıl
aa küçükken hiç Winx Clup izlemedin mi :D
- +1 yıl
Hayır 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Sen Bloom'sun! Çıktı
- +1 yıl
Küçükken herkes severek izlerdi peri kızların maceralarını anlatan bir çizgi filmdi
- +1 yıl
Ben peri kızına mı benziyorum 🙄
1 yılBen hep Stella olurdum küçükken
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılEvett hazırımm.
00 Yorumla Flora
00 Yorumlamusaymısım.
00 YorumlaStellaaaa
00 Yorumla
+1 yılmerhaba size yazmak istedim
00 YorumlaUff flora :/
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri