Bence Andrew Garfield.
Tobey Maguire
Andrew Garfield
Tom Holland
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence Andrew Garfield.
Toney ve Andrew arasında gider bu. Herkesin aksine ben Andrew u gerçekten bayağı seviyorum yeteneği falan da mükemmel ama onun filminde bir kaç teknik sorun oldu ve az buz kesilen sahne olmadı yoksa net mükemmel olurdu
Cevap
7Cevap
Ben geçenlerde bi spider man maratonu yapıp filmleri baştan izleyeyim dedim ve analizim şöyle. Tobey Maguire'ın avantajları 200'li yılların başlarının samimi olması ve kesinlikle doğal ağ olayı, Andrew Garfield'da ise avantajlar Peter Parker tiplemesine çok iyi uyması ve Emma Stone ile harika uyumları Tobey Maguire ile Kristan Dunst'ta o uyum yoktu. Tom Holland ise rolünü gerçekten hissederek yapıyor ve tipi çok uygun, ben şahsen Spider Man olarak Tobey, Peter Parker olarak Andrew ama harbiden avengers filminde hangisi oynar dese orada Tom Holland derim ki zaten o oynadı
200 yazmışım pardon 2000
çizgi film izlemekten sıkılmadınız mı artık? Kapasite sorununuz mu var acaba bi düşünün
çocukluktan beri aynı çizgi filmin bir sürü farklı senaryosu çekildi hepsinde de spiderman yeniyor bak sen şu işe :D
net olarak andrew garfield bu arada benim en sevdiğim spider man aktörüydü onun filmleri bana göre en iyi spider man filmleri bile olabilir hatta
Tobey bilmeyen bebeler başkalarını işaretleyebilir...
Tom Holland diyorum xd Bence tatlı cocuk
Adamdaki tip kimde var lütfen ya
Markus antonyus
Andrew adamdir
toby bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?