Nusret'in hayatını çekeceklermiş. Ben büyük ihtimal izlemem ama bir başarı hikayesi sonuçta.

Nusret'in hayatını çekeceklermiş. Ben büyük ihtimal izlemem ama bir başarı hikayesi sonuçta.

Nusret bir başarı değil görgüsüzlüğün bayrağını taşıyan parasına rağmen kendini aslında zerre eğitememiş bir sosyal medya maymunudur.
Disney'e üye olmamakla başından beri harika iş yapmışım.
Disney'e dizi film çeken tüm Türk oyuncu ve yapımcıların çekilmesi gerekir buna tepki olarak
Sanmıyorum izleyeceğimi. Dizi/film platformu da hiç kullanmadım. Netflix im bile yok. Sevdiğim insanlarla sinemaya gitmeyi seviyorum güzel bir film gelince. Onun dışında youtube da hoş belgeseller oluyor bazen onları izlerim.
Cevap
54Cevap
Bunu izleyeceğime 2 saat komada kalırım daha iyi.
Atatürk’ün dizisini iptal eden bir platformdan da max bu kadar iş çıkardı. boş şeylerle vakit harcamaya devam etsinler. Atatürk’ü sevmeyeninde anasını daha sonra da avradını ardından tüm sülalesini bir güzel cimcikliyim 😃👍🏻
Nokta.
Atatürk'ün dizisini iptal eden bir platformu bu mu kurtaracak? İzlemem.
İçinide hala Atatürk'ü Ermeni lobilerinin saldırısına açık hale getirmiş imajı yaratan Disney'e aboneliği olan hayvanlar mı var?
Türkiye Cumhuriyeti 'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dizisini yayınlamayan kurumun hiç bir şeyini izlemem.
Mustafa Kemal Atatürk'ün filmini ve dizisini yayınlamaktan aciz olan bir platform bu saatten sonra ücretsiz de verse izlemem.
Ata'min filmini iptal etmiş bir platformun aboneliğini tabiki iptal ettim. İptal etmeseydim de bu kim ki bunun filmini izleyeyim, vakit kaybı
Önce Atatürk'ü filmini yasakla, sonra gel Nusret'in filmini yap, hadsizlikte son noktayı koymuşlar.
Bu adamın filmini yapacaklarsa önce Sedat Peker'e sorsunlar bu adamı. Pisliğin teki olduğu için adını pisliklere soracaksın.
Ya disney bizimle dalga geçiyor ya da Atatürkü iptal edip bunu yapamazlar ta kesin dalga geçiyor
Mustafa Kemal'den daha ünlü dünyada 😂 Dünya kupasını kaldıran tek Türk olarak tarihe geçti adam 😂
bomboş işler yapıyorlar anlamadım gitti hem Atatürk olayından sonra bunu yapacaklar hem de izleyeceğim kafama sıkarım daha keyifli :D
Bu adamı Atatürkten daha değerli görüp filmini yapan bir platformda Türkler geziyorsa ben onların beyinlerini seveyim.
Senin hayatını film yapmalarını tercih ederdim yavrum, neticede bu sitede fenomensin gerçek bir başarı öyküsü
Dünyada izleyecek 20 milyon şey çıkar. Ki onlara da o sayı lazım. Enayiler olmasa gözü açıklar nerden kazanacak
Atatürk'ten Nusret'e. Disney ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim dünya kupasındaki hareketleri hala akıllardadır eminim.
Filmi yapılmayan bi bizim köyün muhtarı kaldı herhalde
Atatürk'ün dizisini iptal eden bu platformun Nusret'e el atması trajikomik gerçekten.
Bu adamı aşırı derecede itici bulan tek kişi ben miyim? 😁
Disney kullanmıyorum bu andavalıda izlemem gereksizin teki
İzlerim. Niye izlemeyelim. Let one of Disney's characters be Turkish
Sığırların anlatıldığı dizi mi olur , olsa olsa belgesel olur
Üyeliğimi iptal ettim yayınladığı hiçbir şey umurumda değil.
iyyy izlemem aslaaa nusret kimmis görgüsüzün teki iyyyyyyy
Komedi gibi. Atatürk'ün hayatını konu alan filmi iptal ettiler ama...
Şu adamı gerçekten kim meşhur yaptı merak ediyorum 😁
Bunu izleyeceğime aşkı memnuyu 100. kez yine izlerim daha iyi.
hayır ya asla izlemem listemde birinci sırada
ikinci sırada da baruthane pilavcısı var
Yani izlenebilir herhalde fragmana bakmak lazım önce
Yok artık deve Nusret çok önemli bir kişilik ya
Yani bu Disneyplus da
erzurumda yaglı kuyruğa vurarkenen ortam 69 muhtemelen
Nusret bu hayatta gördüğüm en boş insan ölü seviciliği ile ünlü olmuş bir sapık gözlümde
Disney artik margoti evime yollasa bi bk islemm ordan
Disney Bu Ermeni Olayından Sonra Ne Yapmaya Çalışıyor :QUDHS
Atatürkun hayatını iptal edip nusretinkini mi yapicak gotu boklu disney
Atayı iptal edip bunun filmini çekmek tam saçmalık disney iyice battı
Bu adama duyulan sempatizanlık zeka seviyemizi ele veriyor 👎👎
Benim hayatımı yapsınlar
İzleyevek daha güzel şeyler var
iyi disney üyeliğimi iptal edim o zaman
hayır ilgimi çeken bir şahıs değil
Disney benim için bitti izlemem
disney kapttım sildim
İzlemem Atatürk filmini yayinlamadi