Yasak Elma~Yıldız Argun ya tam hareketleri, sözleri falan ben gibi

😄
Yasak Elma~Yıldız Argun ya tam hareketleri, sözleri falan ben gibi

😄
Joker tabi ki de
Joker, genellikle öngörülemez ve çılgın davranışlarıyla tanınır. Amacı toplumu kaosa sürüklemek ve insanları sıradanlığın dışına çıkarmaktır. Bu amacı için planlar yapar, karmaşık tuzaklar kurar ve ani değişiklikler yapabilir. Çoğu hikayede, Joker'in "sarımsak şakası" olarak bilinen bir geçmişi vardır. Farklı hikayelerde Joker'in gerçek geçmişi belirsizdir ve farklı versiyonlar ortaya atılmıştır, bu da karakterin gizemini artırır. Joker, karanlık mizah anlayışını yansıtan mizahi ve ironik konuşmalarıyla tanınır. Tehlikeli durumları veya ölümcül anları bile şaka yaparak yaklaşabilir. Joker genellikle mor renkli kıyafetler giyer. Bu kıyafet seçimi karakterin dikkat çekici ve ikonik bir görünüme sahip olmasını sağlar. Joker'in yüzünde sık sık gördüğümüz gülümseme şeklinde bir yüz ifadesi vardır. Bu ifade, karakterin çılgınlığını ve karanlık mizahını yansıtır. Joker'in kimliği ve geçmişi konusunda kesin bilgi yoktur. Farklı hikaye çizgilerinde Joker'in gerçek kimliği hakkında farklı teoriler ve versiyonlar sunulmuştur.
Mandıra filozofu falan heralde. Hayat o kadar umrumda değil ki anlatamam
Cevap
18Cevap
Ben de Yasak Elma'daki Enderin kardeşi Caner Çelebiye benziyorum. Eğer kız olsaymışım Ender'e benzerdim, kocamı sana ayartırdım kız hizmetçi Yıldız.🤣😆😁
Aragorn , Optimus ve Obi Wan karakterlerine benzetirim. Çok fazla benzemesemde benzer yönlerim var.
benim damon olsun :D
😀😁
insanlar jokerle batmanle darth vaderla falan eşleşmiş. :D :D
Türk dizisine benzetecek olursam sanırım o Hayat benim bahar diyebilirim.
Kime benzediğimi bilmiyorum ama person of interest'teki Harold Finch gibi olmak isterim.
Doktor strange ve thanos ve de iron Man aslında özün de iyilik var ama sonradan kötülüğe evrilme potansiyelim var diye düşünüyorum.
Öyle biri yok sanırım. Ama aklım kızılcık şerbeti Nilay gibi çalışıyor bazen.
A nagy Füzet - A. Albay
Barney Stinson🤙
Yok esim benzerim
Kızılcık şerbeti'ndeki Alev diyim bari
Kader Filmi
Bekir
Barney Stinson
Seksenler-Seçil
The Sea Beyond Ciro
söze gerek yok pp yeterli.
Hermione Granger
hiçbirine