Birinden birine katılma şansınız olsa bu hangisi olurdu?😏
Ben hakkımı Bollywood'dan yana kullanıyorum ya siz?🙃

Birinden birine katılma şansınız olsa bu hangisi olurdu?😏
Ben hakkımı Bollywood'dan yana kullanıyorum ya siz?🙃

Hollywood filmlerinde aşk, sadece "yatak"tır. Fimlerin derinliği yoktur. Bu filmleri izleten, sadece sinema efektleridir. Bir derinlikleri yoktur. Algı, sadece siyah ya da beyazdır. Bu iki rengin arası yoktur. Gri yoktur. Aileyi korumak diye bir dertleri yoktur.
Oysa Bollywood filmlerinde aşk, ailedir, samimiyettir, fedakarlıklardır, renklerdir, felsefedir, bağlılıktır. Gücünü efektlerden ya da kola içip şişmanlayan Amerikan Rüyası'ndan almaz. Kapitalizmin değil kendi kültürünün savunuculuğunu yapar. Aileyi yıkmaz, onarır. Siyahla beyaz arasında onlarca, belki yüzlerce renk vardır.
Hollywood aktör ve aktrisleri sömürüp onları birer obje haline getirdiği ve insanları kullanıp attığı için asla tercihim olmaz.. Bknz.. Marilyn Monroe. Bollywood daha iyidir eminim ki :D
Ahh ne kadar da haklısın😏😌
Hollywood
Cevap
15Cevap
Hollywood tabi ki de
Hollywood ya.
Diğer tarafta bir sahne çekeceğiz diye 50 saat bakışmanın lüzumu yok.
O diziler de oluyor daha çok😂
İkisi de değil. Son zamanlarda İran sineması ilgimi çekiyor
Ben beceremem,
Ama Bollywood daha güzel işler çıkartıyor bence
Bollywood hollywood bilmeyiz yeşilçamda devam 😂
Tamam Yeşilçam'da hangi yapımda oynatalım senç onu söyle bakalım 🤔😂 " Ben de sokak çapkını değilim. Yüksek mühendisim. Seviyeli bir muhitin insanıyım. " diyen Yeşilçam efsanesini biliyor musun?😂😂
Kara murat rolüne ne dersin😏😂😂
Hahaha hakikaten hepsi de efsane olaylardı😂😂
Şener Şen ve Kemal Sunal'ın filmleri benim için öyle. Bir de daha önce hiç denk gelmediğim Yeşilçam filmlerinide merakla izliyorum☺️
Bolywood'u hint dizileri gibi saçma filan sanmayın lütfen aamir khan filmleri izleyenler hintlerin dizileri aksine aslında ne kadar anlamlı filmler yapabildiğinide biliyolardır
Bollywold 😁💐☘️
BOLLYWOOD*
Dur o zaman sana şeyi de soriyim Aamir Khan mı shah rukh Khan mı?🙄😂
İmrhn Khan sanırım doğru yazamadım 🙄 bunu seçiyorum 😬😘
Ya bu seçeneklerde bile yoktu ama😂😂
Hile yaptım, sorry 😅
No problem 😂😂
Hollywood 🍀 Bollywood ne ya 😏
hint filmleri çok sıkıcı geliyor bana
Annem için Bollywood, benim için Hollywood.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hollywood daha eğlenceli
Kıyaslanamaz
Eğer burada küçümsediğin Bollywood ise şunu çok rahat söyleyebilirim ki Hindistan fakir bir ülke olduğu için hakkı yeniyor kesinlikle. Yapım ve senaryolar fazlasıyla hakkını veriyor. Her yapım için bunu demiyorum ama Hindistan'ın ayakta alkışlanacak bir çok projesi var.
No no nooo bak iyi dinle bir iyi kalite ürün var birde sadece marka olan ürün var. Asla aynı şey değil.
Hollywood'un bir özelliği bu adını bir dağın tepesine yazdıracak kadar celebrity😉
Hollywood
Green Pine 👍🏻
Hollywood
Hollywood
Hollywood
Hollll
Bollywood kesinlikle
Hollywood tabi kiiii
holyy
ben yeşilcam 🤣🤣
Aydemir Akbaş'ın dublörü olurdum
her ikisini de izlerim