Güzel besteleriyle ünlü olan Seçmen Şapka sizi hangi binaya yerleştirdi? Beni sorarsanız Ravenclaw'ım🪄🦅
Gryffindor
Ravenclaw
Slytherin
Hufflepuff
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel besteleriyle ünlü olan Seçmen Şapka sizi hangi binaya yerleştirdi? Beni sorarsanız Ravenclaw'ım🪄🦅
Ravenclaw ve hufflepuff hiç sallanmayan tayfalar
Vallaha la Allahtan kıçı kırık Gryffindir ile kendini halt sanan Slytherin var. Hufflepuff ama çok güzel bina aslında ve en az kara büyücü çıkaran bina ben de Ravenclawım zaten
Cevap
12Cevap
Bunlardan birisi olmak yerine kendime yeni bir bina bölüm kurardım. ama şimdilik Slytherin
Ooo👌🏻
harry potter nerede ben orada Gryffindor diyorum :)
Bakkk bakkk djdnjfjf🦁
Uçuş derslerim iyi değildir ama sana başarılar dilerimm🫡
Gryffindor tabii ki. İzleme perileri geldi şimdi 🥹
Tabi ki Gryffindor
Slytherin ya da ravenclaw
Zaten yakın özellikleri var o iki binanın Slytherin hırsıyla ön plana çıkıyor Ravenclaw zekasıyla
Tıstıs tam bana göre. Voldeden daha dasakli bi kötü olurdum. Voldeye pabucunu ters giytirdim
Gryffindor. Cesur ve inatçıyım gerçi %99'u inatçılık kaplıyor. Geri kalan 1'lik kısmın ne olduğunu ben de bilmiyorum. Tüm testlerde ya Hufflepuff ya da Gryffindor çıkıyorum zaten.
Slytherin
Gryffindor
Tabiki de Gryffindor 🦁
Pottermore'un da dediği gibi A Proud Gryffindor
Ravenclaw💙
Yaaa sonunda aynı bina olduğum birini buldummm 💖💖
Hepsi de başrol öyle diye la çöpten kedi çıksa altına ederler
Gryyfinndor
Ne güzel birbirinden cesur büyücüyle aynı binadasın❤️🦁
Slytherin
Himm ne mutlu sana💚🐍
Ankete oylamamıssın sanırım oylarsan sevinirim 💕
Wizarding world testinde o çıktı ve açıkçası Rowena Ravenclawın bir sözü var: Fazla hırs kötülük, fazla cesaret ölüm, fazla adalet yalnızlık getirir insana ama sınır tanımayan bir zeka en büyük hediyedir insana
Ben Ravenclawın özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum sen Slytherin hakkinda ne düşünüyorsun?
Aa tabii ki de aydınlık taraf kadar karanlık tarafı da seven var, doğrusu asil bir bina ve karanlık tarafın en iyi büyücülerini çıkaran bir bina
Yanii Lord Voldemort, Lucuis Malfoy, Bellatrix Lestrange gibi dahası da var
Snapei pek sevmiyorum ama tartışmasız çok iyi bir büyücü👌🏻
Ya kitapta çok zorba bir karakter sebepsiz yere Neville ve Hermioneyi zorbalaması hoşuma gitmiyor. Yani Harryi zorbalaması da normal değil ne de olsa 11 yaşındaki bir çocuk fakat hadi diyelim anasına aşıktı. Birde Lily ve Jamesın ölümüne sebep olması da nefret ettiriyor
Jamesla karşılıklıydi ne kadar kara büyücü olursan ol ergenken sectumsempra gibi bir büyü yaratabilirsin ki? Ama doğru Harry i son anına kadar çok iyi hazırladı
O değil sebepsiz yere öldü ya mürver asa ona itaat etmemesine rağmen Voldemort dangalağı öldürdü onu
Dhhdhdhd az mı ah aldı şerro
Quidditch caqpuccino nasıl?
Uçuş derslerim kötüdür ama quidditch> tüm muggle sporları 👌🏻
Neyy?
Slytherin
Tabi ki Gryffindor
Her binada
Tabikide slytherin
slyterin
Ne güzel Lord Voldemort gibi bir kara büyücüyle aynı binadansın💚🐍
Sanırsam anketi oylamamissin oylarsan sevinirim💕
Aaa belki kara büyücü barındırdığı içindir ama hırsıyla lider ruhuyla çok asil bir bina bence bu özelliklere sahipsen kesinlikle ait hissetmelisin
Edward cullen hangisinde?
Askim Edwardı bilmem ben ama onu canlandıran Robert Pattinson Harry Potterda Cedric rolünü oynuyor orada Hufflepuff
Hmmm tamam o olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?