Bir zamanlar youtube da gördüğümü hatırlıyorum, lakin kaldırmışlar. İnternette araştırınca hiç bir yerde bulamadım. Bu filmi nasıl ve nerede bulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: Bulundu. https: //ok. ru/video/3930219678209
Sadri Alışık'ın sokak köpeği ile diyalğunun olduğu mesşu film "Avare"yi (1964) nasıl izleyebilirim?
Sana tavsiyem, bir filmi bulamadığında ok. ru'da aramayı dene. Eğer bu video da açılmazsa senin internet ayarlarında sorun vardır: : ok. ru/video/3930219678209
Oooo hocam sen nasıl bir kralsın ya. Valla çok teşekkür ederimm, ne biçim mutlu oldum anlatamam 😅 uzun zamandan sonra ilk defa şu platformda işe yarar bir şey öğrendim 👑👑💥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Youtube'de var, ama restorasyonsuz ve eski yapım olduğu için kalitesi pek iyi değil:
Link atamıyorum. Youtube video idi: _fGNMSAXluU
Çok teşekkür ederim ama bu video kullanılamıyor diyor. Sanırsam kaldırılmış 🤦
Sana tavsiyem, bir filmi bulamadığında ok. ru'da aramayı dene. Eğer bu video da açılmazsa senin internet ayarlarında sorun vardır: : ok. ru/video/3930219678209
Oooo hocam sen nasıl bir kralsın ya. Valla çok teşekkür ederimm, ne biçim mutlu oldum anlatamam 😅 uzun zamandan sonra ilk defa şu platformda işe yarar bir şey öğrendim 👑👑💥
Internette var ama orijinalini izlemeni tavsiye ederim
İnternette nerede var, ben hiç bir yerde bulamamıştım da. Bana linki veya siteyi vs yazarsınız çok memnun olurum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!