Diziler & Filmler Sence en iyi dizi hangisi? lawyer4152 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor La casa de papel Breaking Bad game of thrones Your honor Peaky Blınders Narcos Squıd Game Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sence en iyi dizi hangisi? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. The witcher 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Lost nerde o. z nerde the wire nerde sopranos nerde 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Breaking bad Kesinlikle. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 806 cevap paylaştı. Breaking bad en iyi dizidir 0 0 Yorumla
Fuerte_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbirini izlemedim yav çok cahilim 0 2 Yorumla Hayatikko +1 yıl Bende izlemedim cahillikle alakali degil Yorumla Hayatikko +1 yıl İzledim diyelim bana ne katacak en fszla guxel kotu diyicem belki herkese guzel gelen bana kotu gelcek zaman kaybi diyicem belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
The witcher
Lost nerde o. z nerde the wire nerde sopranos nerde
Breaking bad Kesinlikle.
Breaking bad en iyi dizidir
Breking Bad demiyen annesiyle güne gitsin
Hiçbirini izlemedim yav çok cahilim
Bende izlemedim cahillikle alakali degil
İzledim diyelim bana ne katacak en fszla guxel kotu diyicem belki herkese guzel gelen bana kotu gelcek zaman kaybi diyicem belki