Komedi
Korku
Macera
Fantastik
Flim isimleri soruyorum
Hadi bakalım
Deadpool gibi filmler
Deadpool, Marvel Comics tarafından yayımlanan çizgi romanlarda yer alan bir anti-kahraman karakteridir. Karakter ilk olarak 1991 yılında "The New Mutants" #98 sayısında göründü. Deadpool, gerçek adıyla Wade Wilson, bir Sözleşmeli Asker ve Sözleşmeli Katildir. Özellikle mizahi bir üslup, kara mizah ve dördüncü duvarı yani izleyiciye veya okura doğrudan hitap etmeyi içeren konuşmalarıyla tanınır.
Deadpool, hızlı iyileşme yeteneğine sahip bir mutanttır. Bu yetenek sayesinde ciddi yaralanmalardan veya ölümcül durumlardan hızla kurtulabilir. Aynı zamanda çeşitli silahlarla donanmıştır ve yetenekli bir dövüşçüdür. Ancak en çok tanınan özelliği, kendine has mizahi ve esprili kişiliğidir. Karakter, çizgi roman sayfalarında sık sık okuyucuyla doğrudan iletişime geçer, alaycı ve esprili bir şekilde olayları ve diğer karakterleri yorumlar.
Beyaz Kentin Sessizliği: Gizem kategorisinde bir film. İzlerken sürekli merak uyandırdı tavsiye ederim.
Yaşam Kürü filmide aynı şekilde merak uyandırıyor.
Marlon Wayans filmleride beni en çok güldüren filmlerdir. Altızlar, Yine Çıplak, Anormal Aktivite, Norbit
Cevap
4Cevap
Hint yapımı filmlerin hepsi ve Türk filmleri..
Kalite o kadar aşağı da saçmalıklar o kadar yüksek senaryo o kadar rezalet ki insan daha ne kadar çöp olabilir diye hem merak ediyor hem böyle kalitesiz rezil rüsva yapım olabilir mi diye gülüyor hem de o kalitesizliği görünce korkuyor saçmalıklardan dolayı aklını kaybetmesin diye
Komedi:
Yeşilçam
Korku filmleri:
Countdown
Annabelle
Korku seansı
Macera filmi
Labirent serisi
Maymunlar cehennemi
Görevimiz tehlike
Komedi filmleri,, izahı olmayan şeylerin mizahı olur.
Soruyu anlamadım.
Uzay filmleri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?