Türk dizilerinden istenen ve izleyenlere canım gözüyle bakan zavallılar var. Dizilerimizin çoğu kaliteli. Özellikle eskileri. Tek sorun bölümler fazla uzun. Uzun olduğu için de her bölümde en az 30 dakika gereksiz sahte oluyor. Ama KV ve Ezel gibi diziler dünyadaki en iyi diziler arasına girer
maalesef en gerçek. instada filan çok var oralardan, özellikle pakistan dan takipçilerim. kadınları filan yazıyor hatta, konuşuyorum ben de. kadınları Türk aktörlerine aşıkmış. erkeklerle konuşmam, midem kaldırmıyor... Şu şu kişinin ismini veriyorlar, İstanbula gelsek görür müyüz diyorlar. Bir tane bile dizi izlemeyen ben onlarn saydığı isimlerin hiçbirini tanımıyorum bile. ve diyeceksin ülke ne kazanıyor? sadece dizi sektöründekiler kazanyor işte. ülkenin bu yumuşak gücü maalesef bu tipler almasına neden oluyor
orası zaten öyle. ama mesela ruslar da o dizilerden dolayı buraya akıyor. orada gördükleri hayata özeniyorlar. zengin kocayla evlenip yaşlılarda oturmak gibi saçma sapan hayallerle alt kulvar kültürleri buraya çekiyor ülke.
Rusların ülkemize gelme muhabbetinin çoğu ülkelerine ambargo uygulandığı için benim mahallemde rahat 3-4 tane Rus var tabi dediğiniz konuda dahil içlerinde
En İyi Cevaplar