Gerçekten mi? Bilmiyorum ama hiç sarmadl bir kaç bölüm izledim sadece o da en çok izlenen en beğenilen yabancı diziler listesinden seçtim bakayım dedim beğenmedim, o listeden de zaten 1-2 tanesi hoşuma gitmişdi o kadar, bende mi bir gariplik var bilmiyorum)
Dizi pek izlemem genelde zaten ne türk ne yabancı, ama filmlerde de kitaplarda tür olarak gerçek yaşanmış hayat hikayelerini severim veya biraz eski zamanlardakı hayatları anlatan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kaç bölümünü izledim de pek sevemedim, Friends de aynı şekilde, ve genelde nedense büyük bir izleyicisi seveni olan dizileri ben pek sevemiyorum
Ama cidden ben de öyleydim , o kadar sıkılmıştım ki 2-3 bölüm bakayım dedim aşırı sardı :D
Gerçekten mi? Bilmiyorum ama hiç sarmadl bir kaç bölüm izledim sadece o da en çok izlenen en beğenilen yabancı diziler listesinden seçtim bakayım dedim beğenmedim, o listeden de zaten 1-2 tanesi hoşuma gitmişdi o kadar, bende mi bir gariplik var bilmiyorum)
Sen ne tür seviyorsun bari önereyim gelmişken siteye
Dizi pek izlemem genelde zaten ne türk ne yabancı, ama filmlerde de kitaplarda tür olarak gerçek yaşanmış hayat hikayelerini severim veya biraz eski zamanlardakı hayatları anlatan
Akıl oyunlarını izle ve Yalanlar Şehri
Akıl oyunlarını izledim, ilgincti gerçekten beğenmiştim, ama ikinci söylediğini izlemedim, benzer tarzda mı? Fragmanını izlerim şimdi
yeap hatta seni takip ettim yazarım da sonra aklıma gelir öneririm diye
bazı sahnelerine denk geldim güzel bir diziye benziyor. ayrıca öven çok insan gördüm. bence de izlenir
izledim friends daha güzel
ben buna baya alıştım benim favori bu olur ya
bunu bitir ona başla fikrin değişebilir
tamam olur o bak
İzledim de bitirmedim
İzlemedim