Ben Barbie'nin makyajını, saçlarını, saçının rengini, giyimini ve görüntü efektlerinin hiçbirini beğenmedim. Margoret Robbie'yi severim ama burada ki halleri otuz yaşında Barbie'ye özenen koca karılar gibi.🤦♀️
Bence anime krallığı olan Japonya ya da makyajda ve stilistlik de üst level'lara ulaşan Güney Kore gibi asya ülkeleri kameraya bunu daha iyi yansıtabilirdi. Sadece idollerin sıradan müzik klipleri bile Barbie'nin dünyasından daha büyüleyici bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bence de daha güzel olabilir. yani çok saçma bence gerçi izlemedim ama yani yine de sevgilin yoksa bu filmle katlanmak zor. :D :D
Hahah sende haklısın barış, davet ediceğin birileri vardır illa ki ☺️
Barbie’yi ilk yapan kadın Amerikalı karakter de amerikalı asyalı birisi olmazdı zaten sarı saçlı veya sizin güzellik algınıza daha uyuyor diye karakteri özünden değiştirmek saçmalık olur obama’nın biyografisinde de kpop grubundan bir asyalı oynasın gibi bir şey
Ne alakası var obama ve kpop'ın verdiğin örnek bile saçmalık. Bu bir film hiçbir yere özgü ve özel değil. Sadece Amerika'ya değil tüm dünyaya hitap ediyorlar bu yüzden de ırkçılık yapmak yerine bunu en iyi temsil edecek şekilde uyarlamaları gerekirdi.😤
Bu bir ırkçılık değil zaten filmi izlememişsin sanırım herkesin barbie olabileceğini anlatan ve eril toplumu çökermeye çalışan bir yapıt yanlış anlıyorsunuz beni kendisi zaten amerikan bir bebek ve amerikan karakterine özgü nasıl denzel washington f. Kennedy oynamıyorsa ikisinin de saç tipi ve boyu aynı bu da öyle her karakterin bariz bir tiplemesi var
Bizzat izlediğimi savunmadım zaten. Filmin ne anlattığını savundmadım ya da açıklamaya kalkmadıım. Sadece bebekle ilgili düşüncelerimi belirttim. Ayrıca karakter tiplemesine gelecek olursak tam da bu sebepten bu yaptıkları olmamış. Barbie her zaman genç, bakımlı ve minnoş bir bebekti. Margoret Robbie otuzlarında ki hali gibi olmuş. Hiç alakası yok.
Kadın 30 olmasına rağmen bebek gibi zaten gözleri vücudu da barbie’ye uygun
Off her mavi gözlü olan ve fit vücuda sahip olan Barbie'ye benziyor diye bir şey yok. Ayrıca Margoret Robbie'ye burada laf etmemiştim. Soruyu iyi okursan ona yapılan makyajı ve dağınık duran saçlarını beğenmemiştim. Giysiler ve arka plan da dahil her şey çok sıkıcı ve alakasız olmuş demiştim. Barbie'nin dünyası diye bir şey var ve büyüleyici olması gerek.
İşte burada olay felsefik zaten filmi izlesen öyle güzel anlayacaksın ki boş atıyorsun orada demek istiyor saçın gözün nasıl olursa ol herkes güzeldir mükemmel olmaya gerek yok hikayesi var orada
Da bundan Barbie'ye ne? Kadını Barbie'ye benzetememişler biz şu an bunu konuşmaya çalışıyoruz. Filmin ne anlatmaya çalıştığıyla değil.
Hindistanlı mı?🙄😂
@onlyteenage Evet Pakistan Hindistan Bangladeş bölgeleri Shalwar Kameez / Saree ve Kanchipuram desenli kıyafetler giyiyor.
@onlyteenage Bu resimdeki Hintli Barbie üstüne shalwar kameez örtüsünü bağlamış omuzdan yanlamasına Saree gibi. Güney Asya'da yetişkin kadınlarda böyle giyiniyor genellikle.
Bu kadar ayrıntıyı nasıl bildiğini sorabilir miyim?🙃
Bende sariyi biliyorum ama senin kadar ayrıntılı hiç bilmiyordum
@onlyteenage Çünkü ayrıntılı bilmemin sebebi araştırdım. Genel kültür ve dünya görüşü diyelim. Hatta dini azınlıklarda var. Hindistan'da Hindu Budist Sih Jain Parsi Müslüman ve Hristiyan ve benzeri. Çoğu insan Hindistanı tamamına yakını Hindu zanneder. Azınlık kesimleri hiç araştırma gereği duymaz. Ve burada işte kulaktan dolma yanılgı bilgiler meydana geliyor. Hindistan'da konuşulan Dil Aileleri olarak ise Indo-Aryan ve Dravidian Çoğunlukla. Azda olsa Çin-Tibet ile Avustro-Asyatik topluluklarda vardır.
Gerçekten kocakarı dan Barbie yapmış gibi komik, ama uzakdoğu filmi olabilir mi , olsa nasıl olur ilginç bir konu
Uzak doğu filmi olsun krallıklara uydursunlar demedim. Sadece onların stilistliğini ve makyaj da ki yeteneklerini kullanabilirlerdi.
Genç kızlarını da
Hayır bazıları asya lafını duyunca işi ırkçılığa getiriyor. O yüzden sadece yeteneklerini kullansalarda iyi olabilirdi. Neymiş Amerika'ya özgü bir bebek olduğu için Asyalı olması çok saçma dururmuş. Düşünceye bakar mısın?😒
Yaptıkları saçma ama bütün dünyaya reklam yapıyor ve izletiyorlar mı evet
Aynen işte Barbie sadece Amerika'da çok sevilen ve satışa sunulan bir oyuncak değil ki
Bencede 😎
Haha şapşik iyi ki varsın
Sende öyle 😚❤️❤️☺️☺️😌😌
Bebeğimm benim senin, ponçiğin varlığı bana çok güç veriyor. Bunu her ne kadar dışa vurmasam da❤️❤️❤️
Sitenin de sen olmasan tadı, huzur kaynağı yok. İyi ki seni tanımışım 💕💞💓
Benim içinde öyle iyi ki siz iki ponçiğimi tanımışım diyorum😙😙😙😙
😚😚
Güzel olabilirdi ama ben yine izlemezdimmm 😂😂
Seni zorla kolundan tutup sinemaya götürecek, göz bebeklerine de kürdan yerleştirip zorla izletecektik de Neyse 🙄😂😂
öyle bir hanımefendiye denk gelemedim maalesef ☹
Gelirsin gelirsin üzülme şapşal 😂
komutanım gelme gelme tuzak gelme 🤣🤣
Hahaha deli ya😂
sende az değilsinnn 😂😂
Bende de az delilik yok evet
çok mu var? yoksa hiç yok mu
Çoğa uzak aza yakın🙄😂
azı bir tık geçmiş olabilir 😂
Belki küçük bir tık🙄
Bence Almanlar çekmeliydi.
Yok Ruslar 🙄😂😂
Onların stili çok başka
https://youtu.be/0TQPPGl-W8c
Bunu daha önce de biri paylaşmıştı te Allah'ım yaa siz ne olsun istiyorsunuz? +18 film de olmasın yani😂
Ben pek sevmem Türk kadınlarını beğeniyorum. Alman vatandaşıyım. Memelerini emerken falan bilin diye söylüyorum yoksa cinsel bişeyler mana etmeye çalışmıyorum. ruhsuz ruhsuz bakıyorlar. Sahiplenildiğimi hissetmiyorum
Almanya da mısın şu an sana bir şey sormam gerek
Hayır. Çengelköy e ineceğim birazdan
Yaa orada kalmak ile ilgili bir şey sorucam sadece şu an orada olmasanda olur yani
Ben bilmiyorum. Ben Almanim. Avrupada ve antlasma geregi isvicrede sinirsiz yasayabilirim ve calisabilirim.
Haha türk değilsin sen
Haha değil pardon haaa yazdım🤦♀️
Türküm aslen ama Alman vatandasiyim. Mantalite olarak Alman hissediyorum
Sorunun linkini atsam cevaplar mısın?
Diş hekimliği 1. sınıfta okuyordum Türkiye’de sonra Avrupada mühendislik okumaya karar verdim öyle gelişti her şey
Gönder
Anladım senin hakkında çok şeyde öğrenmiş bulunuyorum. Şimdi arkadaşıma yardım edecek misin?
Ama dışardan görüldüğü gibi olmayabilir tıpçı bir arkadaş gitti geri döndü. Kültürel şok çok baskın
Anladım da yani kendi hayatından bahsettiğin için olayı kavrayamadım😂
Avrupada konaklama sıkıntısımı var?
Avrupada konaklama sıkıntısımı var? ↗
?
Lütfen arkadaşıma güzel cevaplar ver ve bilgin yoksa bile tanıdıkların vardır. Üzerinde durup küçük bir araştırma yapar mısın bu konuda?
Araştırma yapmam. Özel ilgi göstermem. Benim orada evim var 3 katlı bahçe içinde ama kiraya vermiyorum. Babannem tek oturuyor😂
Büyük şehirleri tercih etsin küçük yerlerde fakültelerin olduğu yerlerde yet bulur ama beklemesi lazım
Ama ev ilanı bulabileceği bakacağı web siteleri gönderirim
Olur biraz kötüsün ama bir o kadar da iyi yanın var. her şey için çok sağol
Kafam iyi.
Fark ettim
Haftaiçi işimizde güçteyiz ama cumartesi pazar sakin, ev hayatı ve akşam yemeği dışarda
İyi eğlenceler, arkadaşım görüşüne cevap yazmış bana dediğin gibi ona konaklamak için yer bulabileceği web siteleri yollar mısın? Yardımcı ol ona lütfen.
Beraber birgün Bolognese , kiymali makarna yapip konussak olmaz mi?
Kim?
Ya neden sana dediklerimi görmezden geliyorsun uyuz? Yardımcı ol işte, evini ona ver demiyorum ama bir öğrencinin konaklayacağı bir yer bulmasında bence aracı olabilirsin. Haksız mıyım?
Ekmek şarap sen ve ben..
Alkol tüketmiyorum ayrıca senden yemek falan da istemiyorum! Hıh😒😤
Arkadaşını boş ver biz party yapalım.
https://youtu.be/XayWtrSmRNA
Seninle sultanahmet de fışkiye kenarında köfte ekmek mi yiyelim ne istiyorsun benden?
Hiç sevmedim seni içimden sana yardımcı olmak gelmiyor. Yoksa şu an var bildiğim yerler
Ya bu kadar kötü olmak zorunda mısın? Madem yardım edebileceğin yerler var neden yardım etmiyorsun? Tabi dediklerin doğruysa😒
Barbie filmi tam bir saçmalık
Yani bana da bir oyuncak bebeğin filmini yapmaları saçma geliyor ama en azından bunu ciddiye alıp daha iyi uyarlayabilirlerdi diye düşünüyorum.
Bilmiyorum izlemedim
Bende izlemedim🙄😂😂
Sinemada izlemeye değecek bi film değil bence. Daha sonra internete düşer zaten
İzlemek için söylemedim ama sinemaya gidecek olsam suzume var ona giderim.
Evde bacakları uzatıp film izlemek daha güzel bence
Hıhı öyle öyle o yüzden kadınlarla dalış yapıyorsun.🙄😂😂
O ayrı
Yanacaksınız hepiniz😂😂
Yandım zaten ben baya😂
Daha fazla yan😝😌😂
Yanıyorum zaten güneş kremimi sürüyorum
Umarım güneş kremi yerine başka bir şey sürersinde güneş ışığından her yerin yanar ve fırında unutulmuş tavuğa dönersin😌
😂😂 Sebamed kullanıyorum
Bence de