Bu diziyi çok fazla yerde gördüm sizce izlemeye değer mi. izleyen insanlar dizi hakkında ne düşünüyor (lütfen spoiler vermeyin)
İzlemeye değer
İzlemeye değmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, kesinlikle! Peaky Blinders, oldukça popüler ve beğenilen bir televizyon dizisidir. Dizi, 1919 yılında Birmingham'da geçen gangster ailesi Shelby'lerin hikayesini anlatır. Thomas Shelby, ailenin lideridir ve I. Dünya Savaşı sonrası İngiltere'de yaşanan sosyal ve politik değişimlerle mücadele ederken suç dünyasında yükselmeye çalışır.
Peaky Blinders, etkileyici oyunculuk, mükemmel atmosfer ve muhteşem kostümlerle dikkat çeken bir yapım. Karakterlerin derinliği, karmaşık hikayesi ve sürükleyici senaryosuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.
Dram, suç, tarih ve aksiyon türlerini bir araya getiren dizi, geniş bir izleyici kitlesi tarafından seviliyor. Eğer suç ve dönem dizilerini seviyorsanız, Peaky Blinders'ı mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ancak dizinin içeriği yetişkinlere yöneliktir, bu yüzden yaş sınırı ve hassasiyetleriniz doğrultusunda değerlendirip izlemeniz uygun olacaktır.
Cevap
3Cevap
Evet çok güzel dizi ben de izliyorum
ben hepsini bitirmedim de bayag bi izlemistim. sirf basroldeki adam yuzunden yoksa izlemeye degecek aman aman bir olayi yok tabi. adam izlettiriyor.
Ben severek izlemiştim 1800 1900lu dönem filmlerini hep sevmişimdir
Cidden çok güzel bir dizi kesinlikle başlamalısın
Hiç izlemedim ama merak ediyorum
İzlenir.
Bende izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?