Diziler & Filmler Sinemaya gitmeyi sever misiniz nerede yaşıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Barbieye gitmelik ekip lazım skdkrdk Güncellemeler+1 yıl Ankara var mı Ankara Sinemaya gitmeyi sever misiniz nerede yaşıyorsunuz? Cevapla Sinema Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sevmem 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ah be olsundu Yorumla İrrae +1 yıl zaten öyle barbıe olmaz olsun rezalet Yorumla Soran +1 yıl Smddkdkdk oppenheimer aşırı güzeldi sonuna kadar değdi Barbieye eğlencesine gidilir bu arada beklenti olmadan öylesine Yorumla İrrae +1 yıl barbıeye ıhanet edemem Yorumla Soran +1 yıl Ahahah haklı isyan bu bak Yorumla İrrae +1 yıl oooo bana katılan bırı gözlerım yaşaracak Yorumla Soran +1 yıl Ya tamamen pr çalışması film için her yerde bir olaylar sırf satış için burger king pembe sos falan içi boş satış filmi Yorumla İrrae +1 yıl hı başroller de felaket. barbıenın göz torbası olduğunu bılmıyodum ayrıca saçları çakma sarı kaşları sıyah dılan ken desen bızım burdakı romanlara benzıyo dıyecek sey cok. kadında zarafet bıle yok at ağızlı Yorumla Soran +1 yıl Dkddkdkdkdodkdld onu bende dedim roller belli olunca alışanla sultan gibi oldu bunlar azcık dkfkffmf Yorumla İrrae +1 yıl İçim rahatladı 😌 Yorumla Soran +1 yıl Ahsshshs olay o zaten ben beklentisiz eğlencesine giderim onun dışında tarafımız belli oppenheimer Yorumla
Kızlar Ne Diyor
sevmem
Ah be olsundu
zaten öyle barbıe olmaz olsun rezalet
Smddkdkdk oppenheimer aşırı güzeldi sonuna kadar değdi Barbieye eğlencesine gidilir bu arada beklenti olmadan öylesine
barbıeye ıhanet edemem
Ahahah haklı isyan bu bak
oooo bana katılan bırı gözlerım yaşaracak
Ya tamamen pr çalışması film için her yerde bir olaylar sırf satış için burger king pembe sos falan içi boş satış filmi
hı başroller de felaket. barbıenın göz torbası olduğunu bılmıyodum ayrıca saçları çakma sarı kaşları sıyah dılan ken desen bızım burdakı romanlara benzıyo dıyecek sey cok. kadında zarafet bıle yok at ağızlı
Dkddkdkdkdodkdld onu bende dedim roller belli olunca alışanla sultan gibi oldu bunlar azcık dkfkffmf
İçim rahatladı 😌
Ahsshshs olay o zaten ben beklentisiz eğlencesine giderim onun dışında tarafımız belli oppenheimer