Diziler & Filmler Sizce en iyi Christopher Nolan filmi hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Inception Dunkrik Tenet İnterstellar Dark Night Prestij Oppenheimer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi Christopher Nolan filmi hangisi? Cevapla Film Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çok kararsız kaldım hepsi ayrı güzel. Gönlüm dark night ama interstellar seçtim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi cocugunmus gibi hissediyorsun dimi ama benimki dark night ve prestij üstüne inception eklerim belki ama hepsi güzel Yorumla __NoName__ +1 yıl Aynen prestij de çok güzeldi 😁 transcendence de eklenebilir Yorumla Soran +1 yıl 👍 kesinlikle Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl dark knight tabikide ledgerin efsanevi rolünü hiç unutamam sanki film batman değilde joker filmi gibi 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hepsi çok güzel ama İnception ve Dark Night diyorum. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 927 cevap paylaştı. Nolan İnterstellar'ın üstüne çıkamaz daha. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok kararsız kaldım hepsi ayrı güzel. Gönlüm dark night ama interstellar seçtim
Hepsi cocugunmus gibi hissediyorsun dimi ama benimki dark night ve prestij üstüne inception eklerim belki ama hepsi güzel
Aynen prestij de çok güzeldi 😁 transcendence de eklenebilir
👍 kesinlikle
dark knight tabikide ledgerin efsanevi rolünü hiç unutamam sanki film batman değilde joker filmi gibi
Hepsi çok güzel ama İnception ve Dark Night diyorum.
interstellar bambaşka bi seviye
Nolan İnterstellar'ın üstüne çıkamaz daha.
Kardeş nimet seçilir mi hiç?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!