Diziler & Filmler 21 Temmuz'da Barbie ve Oppenheimer filmleri vizyona giriyor. Tercihiniz hangi film olacak? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yapay Zekaya Sor Hem Margot Robbie hem de Barbie fanı olarak Barbie filmine gideceğim💓 Barbie Oppenheimer İkisine de gitmiyorum İkisine de gidiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 21 Temmuz'da Barbie ve Oppenheimer filmleri vizyona giriyor. Tercihiniz hangi film olacak? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Oppenheimer'e bilet aldık bu akşam gidiyoruzz çok heyecanlıyım. Barbie filmini de izlemek istiyorum ama Oppenheimer'ı neredeyse bir senedir bekliyordumm🥲 0 0 Yorumla
ThomasssSHELBY Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 25 +1 yıl Oppenheimer filmini çok merak ediyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Oppenheimer tabi ki de 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 430 cevap paylaştı. Christopher Nolan'ın filmi olacak ve ben başka bir film ile kıyaslayacağım tercih yapmak için he? :D :D :D Barbie miş :D :D 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Openhaimer izlenebilir. Onunla ilgili belgeseller izlemiştim. 1 0 Yorumla
Redbone34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İkisinide izleyeceğim ve burada yorumumu yazacağım. 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oppenheimer tabiki. Barbie nedir gözünüzü seveyim. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Barbie de konu ne bilmiyorum ona başka bir şey olmasada gitmem. Oppenheimer a giderim 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisine de gidecek zamanım yok galiba. Fırsat bulursam Oppenheimer i izlemeye giderim ilk. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Oppenheimer varken barbie filmine giden erkek vurduruyordur net asdjdk 0 3 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Oppenheimercı kız hakkında ne düşünürsün? Yorumla Alessapl +1 yıl @simgee_yuuna Parti kursun oy verelim Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Kuruyorum 😂 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Buna gitmek istiyorum bakalım gidersem buna giderim... 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bu iki filmi nasıl seçenek olarak sunuyosun cidden vizyon aşırı düşük sehoe 0 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Tek derdim bunlar kalmadı ilgi alanım değil şahsen 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oppenheimer tabi ki 0 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Agalarla topluca barbie ye gidecez delikanli gibi 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı. İki filmi de izleyeceğim. 0 0 Yorumla
Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Aklı olan ve kendine saygısı olan Barbie seçmez 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Annemi Oppenheimer'a gitmeye ikna ettim bile 😊 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Iksijide gitmiycem 0 0 Yorumla
ayserellla Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ayyy ikisi de murphy çok datlu yaa 😻 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 816 cevap paylaştı. Oppenheimer varken barbiye mi gidilir 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 797 cevap paylaştı. Sinema cok zamlandi artik gitmiyorum 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. İkisini de izlemem 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. barbie 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Oppenheimer'e bilet aldık bu akşam gidiyoruzz çok heyecanlıyım. Barbie filmini de izlemek istiyorum ama Oppenheimer'ı neredeyse bir senedir bekliyordumm🥲
Oppenheimer filmini çok merak ediyorum
Oppenheimer tabi ki de
Christopher Nolan'ın filmi olacak ve ben başka bir film ile kıyaslayacağım tercih yapmak için he? :D :D :D Barbie miş :D :D
Openhaimer izlenebilir. Onunla ilgili belgeseller izlemiştim.
İkisinide izleyeceğim ve burada yorumumu yazacağım.
Oppenheimer tabiki.
Barbie nedir gözünüzü seveyim.
Barbie de konu ne bilmiyorum ona başka bir şey olmasada gitmem. Oppenheimer a giderim
İkisine de gidecek zamanım yok galiba. Fırsat bulursam Oppenheimer i izlemeye giderim ilk.
Oppenheimer varken barbie filmine giden erkek vurduruyordur net asdjdk
Oppenheimercı kız hakkında ne düşünürsün?
@simgee_yuuna Parti kursun oy verelim
Kuruyorum 😂
Buna gitmek istiyorum bakalım gidersem buna giderim...
Bu iki filmi nasıl seçenek olarak sunuyosun cidden vizyon aşırı düşük sehoe
Barbie kötü örnek kizlara
Tek derdim bunlar kalmadı ilgi alanım değil şahsen
Oppenheimer tabi ki
İkisine de gidecegim insallah
Sinemaya hiç gitmedim desem💀
Oppenheimer tabiki de
Sinema 100 tl geçiyor artık gidemem
ay ben barbie filmine gitmeyi düşünüyorum
İkisi de ilgimi çekmiyor
Tabiki Oppenheimer
Agalarla topluca barbie ye gidecez delikanli gibi