Diziler & Filmler Oppenhiemer'ı izleyecek misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İzleyebilirim İzlemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oppenhiemer'ı izleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl izleyeceğim bakalım oyuncu kalitesi çok yüksek. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Ama Casey Affleck'i göremedim ben ya :D güya kadroda var Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 357 cevap paylaştı. Kesin izlerim başrol seçimi de harika olmuş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadro mükemmel. Yalnız ben fragmanda Casey Affleck'in de görünmesini isterdim ama... umarım filmde uzun uzun görürüz. Büyük hayranıyımdır kendisinin. Yorumla
die4x Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl açıkçası interstellar gibi sürükleyici bir şey beklemiyorum, sıkıldığım bir gün boş vaktimde izlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
izleyeceğim bakalım oyuncu kalitesi çok yüksek.
Kesinlikle. Ama Casey Affleck'i göremedim ben ya :D güya kadroda var
Kesin izlerim başrol seçimi de harika olmuş.
Kadro mükemmel. Yalnız ben fragmanda Casey Affleck'in de görünmesini isterdim ama... umarım filmde uzun uzun görürüz. Büyük hayranıyımdır kendisinin.
açıkçası interstellar gibi sürükleyici bir şey beklemiyorum, sıkıldığım bir gün boş vaktimde izlerim
Tabii ki, IMAX'de izleyeceğim.
İzlememek büyük kayıp
Izleyeceğim
Elbette
İzlerim.
kesinlikle
yo barbieye gitcem
Konu ne
Hayır
Heyecanla bekliyorum