Merhaba,
İzleyip beğendiğiniz, sürükleyici, çok uzun sezonları olmayan bir dizi tavsiye edebilir misiniz?
Netflix ve Bluetv hesaplarım var. İzleyecek bir şey bulamıyorum
Merhaba,
İzleyip beğendiğiniz, sürükleyici, çok uzun sezonları olmayan bir dizi tavsiye edebilir misiniz?
Netflix ve Bluetv hesaplarım var. İzleyecek bir şey bulamıyorum
Tabii, işte son zamanlarda popülerlik kazanan ve kısa süreli bir dizi önerisi:
"The Queen's Gambit" (Kraliçenin Gambiti) - Bu mini dizi, Walter Tevis'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Genç bir kadının satranç yeteneğini keşfetmesini ve dünya çapında bir oyuncu olma yolundaki hikayesini anlatır. Hem satranç dünyasının içine sizi çekerek heyecan verici bir hikaye sunar, hem de karakterin kişisel yolculuğuna odaklanır. "The Queen's Gambit", sevenlerine hem etkileyici bir performans hem de sürükleyici bir hikaye sunuyor. Dizi, toplamda yedi bölümden oluşuyor, bu yüzden zamanınızı kısa süre içinde keyifli bir şekilde harcayabilirsiniz.
Mezarlık diye bir dizi vardı 4 bölümlük onu izleyebilirsin. Korku hoşuna gidiyorsa AHS'nın yan dizisi olan American Horror Stories'i izleytebilirsin 2 sezonda devam ediyolar her bölüm bir olay anlatılıyor.
Korku pek sevmem
Ama gerilim polisiye hoşuma gidiyor
Cevap
4Cevap
Son zamanlarda izlediğim diziler uzun ama daha önceden izlediğim ve yeni sezonunu beklediğim Lupin dizisini önerebilirim
teşekkür ederim, izleyecegim
11 22 63 dizisini izle 10 bölümlük güzel bir dizi
tesekkür ederim, bakacagım
Rica ederim
BluTV saygı izleyebilirsin
teşekkürler, 2 sezondu sanırım izledim
Kuş uçuşu
Bunu izledim, evet güzeldi
Biz kimden kaciyorduk anne - Netflix
sadece sen izle
Hangi platformda?
yabancı sanırım