Diziler & Filmler Hangi Filmi İzliyorsunuz? ElifveNehir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Anime İzliyorum Korku Aksiyon Anime Drama Çizgi Film Belgesel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bu dünyada bi tek ben mi anime izliyorum Hangi Filmi İzliyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez aşk hariç hepsini izlerim 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bu seçeneklerden hepsini izliyorum ama en az izlediğim korku türü. 0 0 Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Naruto izliyordum ilk ve tek 0 4 Yorumla ElifveNehir +1 yıl bende Naruto Uzumaki izliyorum Yorumla qookhann +1 yıl Ahaha çok iyi güncelde izliyor musun yoksa bitirdin mi? Yorumla ElifveNehir +1 yıl Sıkıldıkça izliyorum Yorumla qookhann +1 yıl Ben 6 7 yıl önce izliyordum şimdi dediğin gibi yapıcak bir şey olmsdıgında arada fight sahnelerine bakıyorum acıp Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Hayat zaten kendi başına aksiyon 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 370 cevap paylaştı. Aksiyon polisiye. 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Hepsi 0 2 Yorumla ElifveNehir +1 yıl sonunda anime izleyen biri Yorumla ıslakse +1 yıl Bayılırım şekerim. Fakat bazı türleri efsane kışkırtıcı olabiliyor. Çok yoğun duygu yansıtıyorlar her nasıl yapıyorlarsa :) Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Anime nasıl? 0 7 Yorumla ElifveNehir +1 yıl Pp deki Naruto mesela Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Anladım çizgi film tamam Yorumla ElifveNehir +1 yıl hayıe değil Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Animation gibi yani tamam 👌 Yorumla ElifveNehir +1 yıl benzer Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Tamam teşkür ben öyle sevmem Yorumla ElifveNehir +1 yıl timam Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korku ve Gerilim 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bebek misin 0 13 Yorumla ElifveNehir +1 yıl Hayır seviyorum anime bir sürü izleyen var Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sana sorum bursunu sevişenler var peki bursunu seviniyor diye senle sevişelim mi Yorumla ElifveNehir +1 yıl @gizemlikiz1905 ve @mervecelik5768 yardım ediğn Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Grup seksse varim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Çağır gelsin Yorumla ElifveNehir +1 yıl Aaaaa höst Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Hepinizi * Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Mal kimi çağırıyorsun sık kafasi Yorumla ElifveNehir +1 yıl Höst höst köpek seni höst Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Seni * oldumu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl *.. bbb Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sıksn Yorumla merveçelik5768 +1 yıl Çok konuşma sen yürü git bak kankama böyle şeyler deme sen bu işin altından kalkamazsın yürü git kafamı arttıma Yorumla
mehmetmurat5678 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl P... filmi 0 1 Yorumla ElifveNehir +1 yıl ok knk 👌🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim için fark etmez aşk hariç hepsini izlerim
Bu seçeneklerden hepsini izliyorum ama en az izlediğim korku türü.
Naruto izliyordum ilk ve tek
bende Naruto Uzumaki izliyorum
Ahaha çok iyi güncelde izliyor musun yoksa bitirdin mi?
Sıkıldıkça izliyorum
Ben 6 7 yıl önce izliyordum şimdi dediğin gibi yapıcak bir şey olmsdıgında arada fight sahnelerine bakıyorum acıp
Korku filmi
Hayat zaten kendi başına aksiyon
Aksiyon polisiye.
Ben pek film izlemem
Hepsi
sonunda anime izleyen biri
Bayılırım şekerim. Fakat bazı türleri efsane kışkırtıcı olabiliyor. Çok yoğun duygu yansıtıyorlar her nasıl yapıyorlarsa :)
Anime nasıl?
Pp deki Naruto mesela
Anladım çizgi film tamam
hayıe değil
Animation gibi yani tamam 👌
benzer
Tamam teşkür ben öyle sevmem
timam
Korku ve Gerilim
Belgesel
Bu aralar hiç film izlemiyorum
Bebek misin
Hayır seviyorum anime bir sürü izleyen var
Sana sorum bursunu sevişenler var peki bursunu seviniyor diye senle sevişelim mi
@gizemlikiz1905 ve @mervecelik5768 yardım ediğn
Grup seksse varim
Çağır gelsin
Aaaaa höst
Hepinizi *
Mal kimi çağırıyorsun sık kafasi
Höst höst köpek seni höst
Seni * oldumu
*.. bbb
Sıksn
Çok konuşma sen yürü git bak kankama böyle şeyler deme sen bu işin altından kalkamazsın yürü git kafamı arttıma
P... filmi
ok knk 👌🏻
korku filmi severim