Diziler & Filmler Nova prospekt izleyen var mı? çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu gecelerde korku içerikli videolar izlemek hoşuma gidiyor ruh hastasıyım sanırım 😅 Nova prospekt izleyen var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 534 cevap paylaştı. Ben korku filmi izlemeyi çok severim ama ben izlerken değilde izledikten sonra korkuyorum 😂 kolidorda yürüyemiyorum bazen rüyama giriyor vss 😂 bir iki gün etkisinde kalıyorum 1 29 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Olabilir tabi her insanda farklı etki yaratabiliyor😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bu durumda ben insan değilim demek ki 🤣🤣 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Ben öyle demek istemedim ki 😂 sende farklı bir insansın 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam tmmm ikna oldum küçük bey 😂 demekki ben farklı bir insanım 🤣 duygulandım lann kıyamam bana 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Hiç de küçük değilim bence ama sen bilirsin 😂 ya sana kim kıyabilir tatlı şey 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Ben çalarım hiç affetmem 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bende hiç affetmem 😂 kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem seni duvara yaslarım 😂😂 tersim çok pistir 😂😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Bekliyorum o zaman göster bakalım 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Neyii 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Kimin kimi duvara yaslayacagini 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl burada olmaz tenhaya gel 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Vuuuuu laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee yürüyen cazibe seni 🤣 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Senin kadar olamasak da bir cazibemiz var sen yaşıma bakma hiç fenayım başa belayim tatlım 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen gerçekten 24 yaşındamısın Yorumla çılgınsofistt +1 yıl 25 yaşındayım fiziken ruheni sorarsan 35 40 var yani olgunuz denk sayılırız sıkıntı değil 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam gülüm cıvıtna ben sadece merak ettiğim için sordum yaşından olgun duruyorsun çünkü oyuzden dedim Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Aynen öyleyim doğru düşünmüşsün Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Ne cıvıtmışım sanki ne dediysem 😒 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 tamam peki sustummmm küçük bey Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Kafa dengisin sevdim seni tanışalım konuşalım istersen 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Seninle konuşamam ama 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Niyeki Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Benim vereceklerimden zarar gelmez 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl şu an kendimi ormanda kaybolmuş kurtla babannesini birbirinden ayırt edemeyen kırmızı başlıklı kız gibi hissettim 😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl İyi niyetli kurdum ben merak etme cınım 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Rengarenk yollar kaçarrr 😂😂 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Sen bilirsin 😂 Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Boş biri izleyenlerde +12 çocuk 0 2 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl +12 çocukla ne ilgisi var 😅 vakit geçsin diye izliyorum korkudan ziyade komik Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Saçma sapan kurgular Cin diye bir şey yok zaten var hepsini taa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben korku filmi izlemeyi çok severim ama ben izlerken değilde izledikten sonra korkuyorum 😂 kolidorda yürüyemiyorum bazen rüyama giriyor vss 😂 bir iki gün etkisinde kalıyorum
Olabilir tabi her insanda farklı etki yaratabiliyor😅
Bu durumda ben insan değilim demek ki 🤣🤣
Ben öyle demek istemedim ki 😂 sende farklı bir insansın 😅
tamam tmmm ikna oldum küçük bey 😂 demekki ben farklı bir insanım 🤣 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Hiç de küçük değilim bence ama sen bilirsin 😂 ya sana kim kıyabilir tatlı şey 😄
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣
Ben çalarım hiç affetmem 😄
Bende hiç affetmem 😂 kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem seni duvara yaslarım 😂😂 tersim çok pistir 😂😂
Bekliyorum o zaman göster bakalım 😂
Neyii 😂
Kimin kimi duvara yaslayacagini 😂
burada olmaz tenhaya gel 😂
Vuuuuu laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee yürüyen cazibe seni 🤣
Senin kadar olamasak da bir cazibemiz var sen yaşıma bakma hiç fenayım başa belayim tatlım 😂
Sen gerçekten 24 yaşındamısın
25 yaşındayım fiziken ruheni sorarsan 35 40 var yani olgunuz denk sayılırız sıkıntı değil 😄
tamam gülüm cıvıtna ben sadece merak ettiğim için sordum yaşından olgun duruyorsun çünkü oyuzden dedim
Aynen öyleyim doğru düşünmüşsün
Ne cıvıtmışım sanki ne dediysem 😒
😂😂 tamam peki sustummmm küçük bey
Kafa dengisin sevdim seni tanışalım konuşalım istersen 😅
Seninle konuşamam ama 😂
Niyeki
Çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣
Benim vereceklerimden zarar gelmez 😂😂
şu an kendimi ormanda kaybolmuş kurtla babannesini birbirinden ayırt edemeyen kırmızı başlıklı kız gibi hissettim 😂
İyi niyetli kurdum ben merak etme cınım 😂
Rengarenk yollar kaçarrr 😂😂
Sen bilirsin 😂
Boş biri izleyenlerde +12 çocuk
+12 çocukla ne ilgisi var 😅 vakit geçsin diye izliyorum korkudan ziyade komik
Saçma sapan kurgular Cin diye bir şey yok zaten var hepsini taa
İzlemedim