Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır neden diyim :D bunu dedikten sonra anlat dediklerinde kalırım öyle ortada ama bazen de tutuyor mesela anlatıyorlar bende diyorum ki evet ya o sahne neydi öyle :D
Hahsuu zaten geçiştirme sanatı hayat kurtarır
Böyle brirşey yapmam sonra o film ya da kitap hakkında bir şey sordukları zaman maal gibi kalmak var..
Mesela harry poter ya da yüzüklerin efendisi konularında çok cahilim
daha çok Nuri bilge ceylan kafasında izlediğim için kimsenin anlamasını beklemek saçma olur
Doğrudur
Hiç öyle bişey yapmadım izledim veya okudum desem bana soru sorucaklar bende cevap veremeyince rezil olucam gerek yok yani neysem oyum...
zaten Fransız kaldığın zaman anlaşılıyor okudum desende
Cevap
5Cevap
şaşırıp da "he yaw" diye başlayıp , aslnda izlemediğimi anlarsam genişten dönmeye çalışıyom
🤣🤣🤣
Yok abla olmadı :( İzlemediysem izlemedim derim :(
😔 eskiden izlemeyip okumadığımdan evet diyordum şimdi ortam yok
Aman abla herkes her şeyi izleyecek diye bir şey yok. Marvel, dc harry potter, yüzüklerin efendisi yok bende mesela :(
bende de onlar çok eksik game of thrınes ilk çıktığında izledim devamı yayınlandığında konuyu unutmuştum izleyemedim öyle kaldı 😔
Ne izlemek istiyorsan onu izle abla yaa :( İstersen kanal 7 deki hint dizilerini izle nolacak :( Kime ne :(
😔ama işte böyle şeylerde başkalarıyla birlikte izleyip yorumladığın zaman daha güzel oluyor diğer türlü senin dediğin gibi😔
Hayır, olmadı.
İşin sırrı sessiz olmakta. Bilgisiz olunan konuda konuşmasan bilgisizlik ortaya çıkmaz ve daha bilgilii gözükülür.
Ben sen miyim demem öyle şeyler 😝
ben demiyorum ki nalaka
Eskiden diyordum demişsin aşağıdaki yorumda ortamın olsa yine diyeceksin Belli ki
Şimdi bilmediğimi bilmem derim ama ortam yok
28 doğru mu peki
Böyle bir şey yapmam eninde sonunda ortaya çıkar
niye yapayım böyle bir şeyi
Hayır ortamları sevmem
Olmadı
🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?