Diziler & Filmler Film mi, dizi mi izlemeyi seversiniz 🎞? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Film mi dizi mi izlemeyi seversiniz 🎬🎞? Ben daha çok dizi izlemeyi severim çünkü devamını merak ediyorum hem de aşırı sarıyor 😃 Ya siz🌸✨️ Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨️😌 Film mi, dizi mi izlemeyi seversiniz 🎞? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet ben çok seviyorum tabi ki de. en çok da bilim kurgu fantastik filmleri seviyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı. Filmler çok uzun sürüyor o yüzden diziyi tercih ediyorum.. 0 0 Yorumla
yummmyyumyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Dizi film izlemeyi cok severim . günde bir film bitiriyorum sonrasında iki , üç saat dizi izlerim. Diziciyim sanırım 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Film tercih ederim 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Dizi daha çok sevıyorum çabuk bitmıyor 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Dizi izlemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sosyal medya varken napim diziyi filmi 🙂 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Film izlemeyi daha çok severim. 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 632 cevap paylaştı. Film 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 409 cevap paylaştı. Film 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet ben çok seviyorum tabi ki de. en çok da bilim kurgu fantastik filmleri seviyorum
Filmler çok uzun sürüyor o yüzden diziyi tercih ediyorum..
Dizi film izlemeyi cok severim . günde bir film bitiriyorum sonrasında iki , üç saat dizi izlerim. Diziciyim sanırım
Film tercih ederim
İkiside ama çok uzun olmasın
Diziler daha çok sarıyor
İkisini de severim
Dizi daha çok sevıyorum çabuk bitmıyor
Dizi ama izlemeye çok vaktim olmuyor
Dizi izlemeyi daha çok seviyorum.
Dizi izlemeyi seviyorum
Sinema film seviyorum
Sosyal medya varken napim diziyi filmi 🙂
Film izlemeyi daha çok severim.
Film izliyorum vakit oldukça