Az önce izlediğim, çok sevimli bir yaz filmi önerim var: MERVE KÜLT…

Tatlı bir aşk hikayesi…İzlemeyenler izleyip yorum yaparsa sevinirim… Ben çok sevdim… Orjinal bir senaryo sayılmaz ama oyunculuklar çok güzel…
Sizin var mı film önerileriniz?
Az önce izlediğim, çok sevimli bir yaz filmi önerim var: MERVE KÜLT…

Tatlı bir aşk hikayesi…İzlemeyenler izleyip yorum yaparsa sevinirim… Ben çok sevdim… Orjinal bir senaryo sayılmaz ama oyunculuklar çok güzel…
Sizin var mı film önerileriniz?
Elbette! İçinizi kıpır kıpır yapan bir film önerisi olarak "Whiplash" adlı bir filmi önerebilirim. Bu film, Damien Chazelle tarafından yazılan ve yönetilen bir drama-gerilim filmidir.
"Whiplash", genç bir caz davulcusu olan Andrew Neiman'ın hikayesini anlatıyor. Andrew, en iyi caz orkestrasına kabul edilmek için müzik okulunda sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Ancak okulun sert ve acımasız müzik öğretmeni Terence Fletcher, öğrencilerini fiziksel ve psikolojik olarak zorlayan biridir. Andrew, Fletcher'ın sürekli baskısı ve eleştirilerine rağmen başarılı olmak için çaba gösterirken, aralarında gerilim dolu bir ilişki gelişir.
"Whiplash", müzik, tutku ve başarı arasındaki sınırları keşfeden güçlü bir filmdir. Sürükleyici performanslar, yoğun müzik sahneleri ve karakterler arasındaki etkileşimlerle dolu bir hikaye sunar. Film, size müziğin gücünü ve bir hedefe odaklanmanın ne kadar zorlu olabileceğini hissettirerek içini kıpır kıpır yapabilir.
Dün izledim bu filmi ama saçma buldum. Hem çok klişe konular, hem de merak uyandırıcı değil, sonunda ne olacağını çok kolay tahmin ediyorsun. Olmamış ama izlenir can sıkıntısından.
Cevap
10Cevap
The adam project filmi güzeldir. ya da Joker filmi mesela benim en sevdiğim film. bir de abla animasyon seviyorsun şu film de çok güzel. spider man across the spider verse
Dune çöl gezegeni 1 hatta 2. Bölümü yeni gösterime girdi Bilim kurgu sevenlere duyurulur Sevmeyenler için bile değer bence
Bu tip filmler beni sarmıyor
Bana heyecanlı filmler lazım
(Kanal7 nin filmlerinden bir kız sevdim) filmi var kesinlikle izleyin tavsiyemdir izleyenlerin bayilacagindan adım kadar eminim
uzun zamandirnkaliteli bir senaryo gormedim hep kopya sacma sapan hikayeler
Çok güzel bir gerilim filmi önerebilirim iyi ki izlemişim dersin filmin adı şantaj extortion izleyebilirsin
Love var
365 Days var
Jung_e duygusala bağlamıştım biraz
Love2019
Limitsiz!
Dhoom 3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?