Elbette, size "Inception" adlı bir film öneririm. "Inception", Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen ve 2010 yılında yayınlanan bir bilim kurgu gerilim filmidir.
Film, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) adlı bir hırsızın zihinlerdeki en değerli sırları çalmak için gerçekleştirdiği karmaşık bir hırsızlık görevini konu alır. Cobb ve ekibi, insanların zihinlerine girip rüya dünyalarında hedeflerine ulaşmak için gelişmiş bir teknolojiyi kullanır. Ancak bu kez, görevin tam tersini gerçekleştirerek bir "inception" yapmaları gerekmektedir: Bir fikri zihnin derinliklerine yerleştirmek.
"Inception", sürükleyici hikayesi, zekice kurgulanmış senaryosu, görsel efektleri ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla dikkat çekmektedir. Film, düşünceler ve gerçeklik arasındaki sınırları sorgulayan karmaşık temaları ele almaktadır. Ayrıca, aksiyon, gerilim ve bilim kurgu unsurlarını ustalıkla bir araya getirerek izleyiciyi etkileyici bir deneyime davet etmektedir.
İyi seyirler! Film hakkındaki düşüncelerinizi duymak için sabırsızlanıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yıljoker filmi bence
Film, Arthur Fleck adında bir komedyenin hayatını konu almaktadır. Arthur, Gotham City'de yaşayan bir adamdır ve toplum tarafından dışlanmış, yoksul ve zorlu bir hayat yaşamaktadır. Arthur, sürekli olarak şiddet ve haksızlığa maruz kalmaktadır ve giderek ruhsal sorunlar yaşamaya başlar.
Arthur, hayatındaki sorunlar ve toplumdaki adaletsizliklerle mücadele ederken, yavaş yavaş Joker'e dönüşmektedir. İçindeki öfke ve intikam duygularıyla baş etmeye çalışırken, kendini Gotham City'de büyük bir suç dalgasının merkezinde bulur. Arthur'un dönüşümü, Joker karakterinin doğuşunu simgeler ve Gotham City'de kaosun ve şiddetin yayılmasına neden olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılİzlemiştim evet güzel film. 10 üzerinden 10 veririm.
- +1 yıl
Teşekkürler sence jokerin yerinde olsaydın aynı şeyleri mi yapardın?
Soran+1 yılBen yapamazdım sanırım. Benim içim fazla ağır, yapabileceğim bir şey değil.
+1 yılEn Sevdiğim 5 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 +15 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +15 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 +15 Kara Mizah/Ateist
7.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +15 Zamanda Yolculuk/Gerilim039 Yorumla
Soran+1 yılTitaniği izlemeyen yoktur zaten. Puanım 10/10
- +1 yıl
diğer 4 filmi izleyecek misin?
Soran+1 yılEvet izliycem. Çılgın max de ilk üç filmi izlememe gerek var mı? Direkt 4'ü izleyeceğim.
- +1 yıl
gerek yok
Soran+1 yılAilemle izlemeyi düşünüyorum da. Tuhaf bir sahne yok dimi? En küçük kardeşim 13 yaşında
- +1 yıl
hiç uygunsuz sahne yok bakma +15 yazdığıma
Soran+1 yılTamamdır. Teşekkürler
Soran+1 yılFilmi izledik. İlk üç filmi izlememiştim o yüzden filmin başlarında bir kopukluk oldu bende ama çok sürmedi. Tüm film yollarda geçmesine rağmen iki saat boyunca insanı hiç sıkmıyor. Kurgu, sahneler, müzikler her şey muazzamdı bana göre. Aksiyonu film boyunca hissettik. Puanım 10/10
- +1 yıl
çılgın max 1 i izlemene gerek yok çünkü 1979 da çekilen film ne kadar güzel olabilir ki hem yönetmen en çok parayı bu filme harcamış filmi beğenmene sevindim zaten imdb puanı 7.1
- +1 yıl
pardon imdb 8.1
Soran+1 yılEvet çok fazla emek ve para harcandığı belli zaten. Güzel film
- +1 yıl
Yeni Ahit 2015 istersen konusunu anlatabilirim ama biraz spoilerli anlatırım eğer aşırı dindar isen izleme çünkü çok saçma bulursun çünkü filmi izleyenlerin yarısı filmi çok beğendi yarısı çok saçma buldu bence filmi çok saçma bulanlar aşırı dindar ama müslüman bile olsan bence bu filmi beğenirsin Anne! 2017 müslümanlara tamamen hitap etmiyor Anne! 2017 filmimi ya çok beğenirsin ya da nefret edersin ortası yok ama Yeni Ahit 2015 verdiği mesajlar güzel olduğu için yobaz değilsen beğenirsin aileyle izlemeye uygun değil
Soran+1 yılTamam o zaman. Kendim izlerim bir ara.
- +1 yıl
Ölümcül Oyunlar 2007 filmini izleyince ya hayranı olursun ya da filmi çok gereksiz bulursun bana kalırsa çok gereksiz bulavağından korkuyorum şöyle söyleyeyim filmin amacı sinir etmek bunun farkında olursan beğenirsin ama film beni çok sinir etti hiç beğenmedim bu saçma filme puanım 0 diyebilirsin filmin amacı da zaten sinir etmek film amacına ulaşmış bu arada ben filmi izlerken hiç sinir olmadım ben filmin hayranı oldum ekşi sözlükte %90 olumlu yorum aldı filmi beğenmeyen sanattan anlamıyor vs diyorlardı :)
- +1 yıl
Kelebek Etkisi 2004 zamanda yolculuk filmi bu filmi izleyince etkisinden uzun süre çıkamayacaksın kurgusu çok güzel bu filmi daha önce izlemediysen sen çok fazla film izleyen birisi değilsin sanırım kime izlettiysem çok beğendi
Soran+1 yılKelebek etkisini duymuştum ama izlemedim daha önce. ölümcül oyunlar filminin amacı sinir etmekse ve sinir olmadıysan bu filmin amacına ulaşamadığını göstermez mi? Madem amacı bu. Gerçekten beni sinir etmeyi başarırsa filmi başarılı sayacağım.
Soran+1 yılYeni Ahit filmini genel olarak beğendim.
Filmde tanrının kötü olduğu kavramı üzerinden yürünmüş. insanoğlunun" tanrı iyiyse, dünyadaki bunca acının sebebi nedir?" sorusuna cevap şeklinde başlıyor. bu detay güzel Anlatmak istediğini anlatabilmiş bir film.
Bence filmde bir tanrı inanışı sorgusu yok. Filmin ateist bir film olduğunu da düşünmüyorum. Dolayısıyla yok film ateistmiş, yok dinlerle ilgili mantık hataları varmış. Bence bunları bosverip filmi birde anlatmaya çalıştığı bakış açısına göre izlemek gerekiyor. Çünkü filmde dinlere yönelik bir olgu yok aslında. Burada eleştirilen şey insanların gözündeki tanrı imajı.
Soran+1 yılFilmde tanrıyı erkek suretiyle görüyoruz ve bence asıl filmde dikkat çekilmek istenen nokta burası. İnsanın aklında Dişil bir tanrı modeli canlandığında ortaya çok daha farklı şeyler çıkabilir. Filmdeki gibi eril bir tanrı da ise insanların korktuğu, ondan şevkat beklemen için ancak yalvarman ve kulluk etmen gereken bir tanrıyı görüyoruz. Ancak dişil kavramlar pek böyle değildir. Örneğin toprak anayı düşünürsek. Kötü davranırsın yok sayarsın belki de saygı duymazsın. Ama hep ilgi beklersin. Çünkü toprak ana hep vericidir, şevkatlidir.
Yani kısacası filme toplumsal cinsiyet perspektifinden bakıldığında ortaya güzel detaylar çıkıyor.
Yönetmenin tanrının varlığı ile değil, insanların tanrıyı nasıl görmek istedikleriyle ilgili bir derdi var bence.
Ayrıca filmdeki tanrının kızı rolünü oynayan çocuk oyuncunun performansını oldukça başarılı buldum. Filmin anlattığı şeyleri bir kenara bırakırsak çok da akıcı bir film gibi gelmedi bana. İlginç bir film aslında daha güzel olabilirdi ama tempo ve anlatım çok yavaş. Kara mizah tarzı bir anlatısı var, pek bana hitap eden bir film olduğunu söyleyemeyeceğim. Filmde genel olarak altı havarinin hikâyesini dinliyoruz. Hikayelerin hepsi ilgi çekici değildi bence.
Filmin geneline bakacak olursam aynı anda hem tatlı hem de sert olmayı başarabilmiş bir film. Bir baş yapıt diyemem ama türü sevenler için tavsiye edebilirim. Genel olarak basarılı bulduğum bir film oldu. Ama dediğim gibi pek benim tarzım bir film değil Puanım 10/7- +1 yıl
yorum yapacaktım ama senin gibi felsefi konuşamayacağım için sadece şunu söyleyecem dedin yha Filmde tanrıyı erkek suretiyle görüyoruz ve bence asıl filmde dikkat çekilmek istenen nokta burası kuranı muhammed yazdı yani kuranı bir erkek yazdığı için kuranda yazanlar erkek aklından çıktığı çok belli oluyor diye filmde oynayan tanrı erkek burada biraz mantık hatası olabilir tartışmaya açık bir konu olabilir diye şöyle diyeyim ben gelişi güzel düz mantıkla yazdım kızma
- +1 yıl
Yeni Ahit filmini genel olarak beğendim dedin sonra Ama dediğim gibi pek benim tarzım bir film değil dedin bende sana filmi izlemeden önce müslümanlara hitap etmez dedim ama Anne! 2017 kadar nefret etmezsin en azından yobaz değilsen filmin vermek istediği mesajları beğenirsin dedim öyle de oldu
- +1 yıl
yorum yapacaktım ama senin gibi felsefi konuşamayacağım için sadece şunu söyleyecem dedim yha kendimi tutamadım şu sırrı verecem filmde oynayan tanrının karısı müslümanları (heyecandan galiba uygun cümle bulamadım kadın müslümanlar olarak geçiyor) bu yüzden canım kesin bu cümle yasak olduğu için değiltirilecek az zekalı diyim normal hayatta da müslümanlara az zekalı diyoruz çünkü bi sahnede tanrı çamaşır makinesinin içine girmeden önce karısıyla konuşuyordu bir şey anlatmaya çalışıyordu ama karısı az zekalı olduğu için anlamıyordu burada tanrı müslümanlara laf çattı bence :)
Soran+1 yılMüslüman olduğum için filmin bana hitap etmediğini düşünmüyorum. Genel olarak kara mizahtan hoşlanmayan biriyim. Filmin bana hitap etmeme sebebi bu. Genel olarak beğendim zaten. Tek hoşuma gitmeyen şey filmin yeterince akıcı olmamasıydı. Ayrıca filmde tanrı rolünün kadın değilde erkek bir oyuncuya verilmiş olması çok daha iyi olmuş. Demek istediğim şu ki filmde anlatılmak istenen tanrı modeliyle ancak bir erkek oyuncu örtüşebilirdi. Bence erkek oyuncu tercihinin sebebi bu. Ayrıca dediğim gibi film güzel ama öyle baş yapıt filmi falan değil. Bana hitap eden bir film olsaydı bile puanım en fazla 8 olurdu. Pek bir şey değişmezdi çünkü bana göre filmin ederi bu kadar.
- +1 yıl
doğal olarak anlamıyorsun çünkü hiç düşünmüyorsun derken müslümanlara hiç düşünmüyorsun demek istedi diye sinirlendi
- +1 yıl
bu filmin yönetmeninin en popüler filmi Bay Hiçkimse 2009 izlemiş miydin?
Soran+1 yılHayır izlemedim ama listem de vardı.
- +1 yıl
vavvv demek daha önce birisi önermiş :) bu arada hazırlıklı ol Ölümcül Oyunlar 2007 filmini de beğenmeyeceksin
Soran+1 yılYeni ahiti beğendim beğenmesem niye 7 veriyim. Sadece öyle aman aman beğenmedim yani. Direkt Bana hitap etmiyor diyip 2 yi de basabilirdim ki bunu hak eden bir film değil.
- +1 yıl
anladım ama demek istediğim Ölümcül Oyunlar 2007 filminde üstüne uzun uzun felsefe yapılacak bir film değil bence sen önce Kelebek Etkisi 2004 filmini izle
Soran+1 yılYok ben sırayla gideceğim😊
- +1 yıl
yeni soru sor yine film önerin de sorunun linkini burada benimle paylaş 5 film daha önereyim
Soran+1 yılSorucam evet part 2 gibi olacak. İzleyemedim ölümcül oyunları henüz. Bugün yarın izlerim
Soran+1 yılMerhaba. Uzun zamandır film izlemeye fırsatım olmuyordu. O yüzden ölümcül oyunlar filmini daha bugün izleyebildim. Filmi genel olarak beğendim. Özellikle kumandayla videoyu geri sarma kısmı güzeldi. Sadece bazı kısımların gereksiz uzatıldığını düşünüyorum. Sıkılıp atlayarak izlediğim yerler oldu. Yine de tüm duyguları izleyiciye geçirebilmiş bir film olduğunu düşünüyorum. Size eğer filmi izlerken sinir olursam filmi başarılı sayacağımı söylemiştim. Öyle de sayıyorum. Gerçekten de sinirlerimi bozmayı başaran bir film oldu. Sebepsiz şiddet konusunun işlendiği bir film olarak sinir bozması çok normal bence. Özellikle de o iki adamın hal ve tavırları insanı çileden çıkarıyor. Hiç bir şey için açıklama yapmıyorlar, daha doğrusu herşeyi kendi istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Evet fazlasıyla sinir bozucu bir film ama daha sinir bozucularını da izlemiştim. Burada filmin amacı direkt bu zaten. O yüzden bunu üstü kapalı bir şekilde yapmamışlar. Birde filmde dikkatimi çeken bir diğer konu filmdeki katillerin beyaz giyimli ve eli yüzü düzgün kişiler olması. Bana kalırsa burada toplumda ki bazı önyargılarla ilgili güzel bir mesaj verilmek istenmiş. Özellikle de temizliği ve saflığı temsil eden beyaz rengin kullanılması bunun en büyük göstergesi bence. Puanlamaya gelecek olursam. Filmi beğendim. Dediğim gibi bazı yerlerde sıkılıp ileriye alma durumunda kaldım. O yüzden puanım 10/9
- +1 yıl
çok güzel film analizi yapıyorsun filmi ileri aldığın yer çocuk ölünce yerde uzun süre oturup beklediler filmi beğendiğine sevindim aslında güzel film değil ama neden beğendiğimi anlamışsındır
Soran+1 yılEvet tam da o sahnede ileri aldım. Söz vermeyim ama diğer filmi de en yakın zamanda izlemeye çalışacağım.
- +1 yıl
Kelebek Etkisi 2004 mü kaldı bu filmi izleyip de beğenmedim diyene hiç rastlamadım
Soran+1 yılUmarım bende de aynı etki olur.
- +1 yıl
bu hafta bi film keşfettim çok beğendim film 3 seriden oluşuyor 1 ve 2 yi çok beğendim ama 3. filmi pek beğenmedim imdb puanı 6.6 bu filmi izledin mi?
Uyumsuz 2014
Kuralsız 2015
Uyumsuz Serisi Yandaş 2016
Soran+1 yılİzledim evet. Güzel film. Benim de favorim 1. Film olmuştu.
- +1 yıl
kelebek etkisini izleyince haber ver 5 film daha önerecem ama genel beğenilen filmler değil bana hitap eden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Love
365 Days
The Voyeurs
Dune
Red Notice00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhteşem bir gerilim filmi şantaj extortion izleyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. Öneriniz için teşekkür ederim. Öncelikle filmin konusunu klişe ve sonunu da tahmin edilebilir bulmama rağmen ben filmi beğendim. Oyunculuklar çok iyiydi. Gerilimi ve aksiyonu gerçekten yaşattı. Aynı zamanda da film boyunca hiç sıkılmadım. Puanım 10/9.
Sevginin gücü aç şimdi izle çok beğeneceksin
07 Yorumla- +1 yıl
toplam 238 film izledim Sevginin Gücü 1994 en sevdiğim 73. film
- +1 yıl
behzat ç midir nedir onu geç direk sevginin gücü 1994 izle
Soran+1 yılSözüm var bir kere. Herkesin önerisini değerlendirmeliyim. Bazı filmleri niye önermişler pek anlamadım gerçi ama.
- +1 yıl
behzat ç türk filmi mi? ben yabancı film izlemeye başladıktan sonra türk filmlerini izlemeyi bıraktım çünkü türk filmleri vasat oluyor behzat ç vasat olur diye dedim ama sen türk yabancı takıntın yoksa izle
Soran+1 yılBehzat ç'yi biraz araştırdım popüler bir diziymiş aslında ama filmi de var. Ben onu izleyeceğim. Film nasıldır bilmiyorum dizisini de hiç izlememiştim çünkü. Bir fikrim yok.
Soran+1 yılÖneriniz için teşekkür ederim. Sayenizde böylesine güzel ve anlamlı bir filmi izlemiş oldum. Hem de ailecek açıp izledik. Çok keyifli bir film. Uzun bir film olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim. Hintlilerin eğlenceli kültürlerini hep sevmişimdir zaten. Özellikle de dansları. Oldukça güzel mesajlar veren bir filmdi. Sevginin dini, dili veya ırkı yoktur. Bu filmde bunu gayet güzel anlatmış. Durağan bulduğum yerlerde oldu elbette ancak bunların hiçbiri filmin güzelliğini örtmeye yetmiyor. Puanım 10 üzerinden 10. Başka önerileriniz olursa izlemeye açığım.😊
+1 yılGörünmeyen misafir izle gel bakalım.
010 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. İzledim geldim. Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Gözlüklerim yanımda olmadığı için filmi dublajlı izlemek durumunda kaldım eminim ki altyazılı hali çok daha iyidir. Filme gelecek olursam giriş sahnesi ve müziği çok hoşuma gitti. Filmin atmosferini önceden izleyiciye sezdiren bir müzik seçilmiş. Bir filmde en önemli unsurlardan biri de müziktir bana göre film boyunca tüm müzikler gayet yerindeydi. Filmin sadece ilk 15 dakikası sıkıldım. Onun dışında gayet akıcı bir filmdi. Başlangıcından sonuna kadar tutarlı ilerleyen bir filmdi ve filmin işleniş şeklini oldukça başarılı buldum. Özellikle sonlara doğru beni iyice kendine bağlayan bir film oldu ve son sahnede derin bir oh çektim. Başroldeki erkek oyuncunun pek mimikleri yoktu ve duyguları bana tam geçmemişti ki bence buda filme tutarlılık sağlayan bir detay. Çünkü sonradan kahramanımızın aslında pek de sağlıklı bir ruh halinde olmadığını anlayabiliyoruz. Filmdeki ters köşeler ve verilmek istenen mesajda oldukça yerindeydi bence. Çoğu filmin aksine rahatsız edici sahneleri de yoktu ve bu benim için oldukça iyi bir özellik. Ben filmi genel olarak beğendim. 10 üzerinden 9 veriyorum.
- +1 yıl
En Sevdiğim 8 Sürpriz Sonlu Film
7.0 Evdeki Düşman 2009 Gerilim/Gizem
7.7 Oyun 1997 Gerilim/Gizem
8.1 Görünmeyen Misafir 2016 Gerilim/Gizem
8.4 İhtiyar Delikanlı 2003 Gerilim/Gizem
6.4 Fractured 2019 Gerilim/Psikolojik Gerilim
4.7 Uyarısız Şiddet ATM 2012 Gerilim/Korku
6.8 Gitme 2005 Gerilim/Gizem
6.7 Karanlık Sır 2017 Korku/Dram
bu film sürpriz sonlu kategorisinde güzel film genel kategori olarak vasat film ve düşük bütçeli film çerezlikin bi tık altı
- +1 yıl
toplam 238 film izledim Görünmeyen Misafir 2016 en sevdiğim 103. film
Soran+1 yılBaya sistemlisiniz sanırım. Listenin başlarını merak ettim.
- +1 yıl
önemli olan listenin başı değilm filmin kategorisi misal beyin yakan sürpriz sonlu dram aksiyon gerilim ama ben 5 film paylaşdım bu 5 film bana hitap ediyor
- +1 yıl
Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 7 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 +18 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +18 Aksiyon/Macera
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +18 Zamanda Yolculuk/Gerilim
7.9 Geçmişi Olmayan Adam 2002 Aksiyon/Gerilim
8.2 Batman Başlıyor 2005 Aksiyon/Fantastik
8.8 Başlangıç 2010 Aksiyon/Bilim Kurgu
8.2 Akıl Oyunları 2001 Dram/Matematik
Soran+1 yılTitaniği izledim aralarında bir tek. Başlangıcı açıp beğenmediğimi hatırlıyorum. Sonra ben izlemeyince babam izlemişti.
- +1 yıl
baban beğendi mi? en sevdiğim 5 filmden 4 film kaldı izleyince yorum yapar mısın?
Soran+1 yılBeğendi evet. Diğerlerini izler izlemez geri bildirim de bulunurum.
- +1 yıl
Filmi beğenmene sevindim bende çok beğenmiştim kime izlemesini söylesem beğeniyor filmi.
+1 yılDogtooth
013 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İzleyeceğim sıradaki film sizin ki. Bugün yarın izleyip değerlendirmemi yazarım.
Soran+1 yılHangi siteden izlendiğini biliyor musunuz? Hiçbir siteden açmadım filmi
Soran+1 yılSorunu çözdüm. Değerlendirmeye geçecek olursam filmi aşırı derecede rahatsız edici buldum. Konusu ve vermek istediği mesaj güzel aslında ama aşırı cinsel sahneler insanı filmden soğutuyor. Kedi öldürme sahnesi umarım ki gerçek değildir çünkü bazı filmlerde gerçekçiliği yakalamak adına o hayvanları gerçekten de öldürüyorlar. Eğer böyleyse bu film benim gözümde sıfırdır zaten. Film boyunca dümdüz bir anlatım izliyoruz. Ben mesela filmlerde müzik kullanımına çok önem veririm ancak her filmde aktif bir şekilde kullanılmak zorunda değil tabiki. Ben yine de filmi çok kaliteli bulamadım açıkçası. Güzel bir konu yakalamış ancak anlam veremediğim pek çok sahneyle film baltalanmaya çalışılmış gibi duruyor. Vermek istedikleri mesajı insanı rahatsız etmeden de verebilirlerdi. Hatta böylesi çok daha uygun olurdu. Filmi güzel bağlayabildiklerini de düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir konuyla insanın iç güdülerine değil de yaratıcılığına hitap eden çok daha iyi bir film çıkabilirdi ortaya. Ne yazık ki filmi başarılı bulmadım. Ne ruhuma ne de duygularıma hitap edebildi. Sanat dünyasında kimilerince başarılı bulunmuş ve pek çok ödül almış bir film olmasına rağmen benim ilgimi çekmeyi başaramadı. Böyle bir zorunluluk da yok zaten. Netice de ben bir film eleştirmeni değilim. Değerlendirmem bu kadardı. Puanım 10/3
- +1 yıl
keşke bu ingilizce kelimenin türkçe anlamına baksa idim ben bu filmi rahatsız edici filmleri çok sevdiğim için öneri aldım diye izledim ben hayatımda bu kadar boş film izlemedim yok efendim aile çocuklarına dışarıdaki nesneleri farklı anlam katarak farklı bi kelime uyduruyor aslında film çok derin anlamlar içeriyormuş bu anlamlar beni ilgilendirmiyor zaten psikologlara hitap eden filmmiş
- +1 yıl
uzun lafın kısası filmin adının köpek dişi olduğunu bilseydim asla izleme derdim ben rahatsız edici filmleri çok severim ama bu filmi hiç beğenmedim misal insan kırkayak rahatsız edici diye hiç kimse beğenmez ben çok beğenirim
Soran+1 yılFilmin neredeyse elle tutulur hiçbir tarafı yok bence de. Her mesaj veren filmi sevmek zorunda da değiliz zaten. Dediğiniz insan kırkayak filmini izlemedim ama bana hitap edecek bir film gibi durmuyor. Tabiki izlemeden bir değerlendirmede bulunmam doğru olmaz. Buradaki filmleri bitirdikten sonra izlerim belki bir ara.
- +1 yıl
Kırkayak filmini beğenen birinden de zaten bu filmi begenmesini beklemek çok saçma olurdu 😀 Sinema dilinden anlamayan, sinema sanatına hakim olmayan, film seçerken tek kriteri sürükleyici olsun olan güruh da bu filmi beğenmez. Bazı cevherleri ancak hazır zihinler farkeder diyorum ve gidiyorum ☺️
- +1 yıl
sana 5 film önermişdim titaniki daha önceden izlemişsin diğer 4 filmi ne zaman izleyecen?
- +1 yıl
Kırkayak filmini beğenen birinden de zaten bu filmi begenmesini beklemek çok saçma olurdu dedin ben aslında ironi yapmışdım yani demek istiyorum ki ben rahatsız edici film kategorisini çok seviyorum hatta insanların genel olarak beğenmediği insan kırkayakı bile beğendim ama köpek dişi çok boş film
- +1 yıl
@Abdullah54867 onermisdim titaniki ne ya iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun filme laf ediyosun carpilacaksin 😀 ahahah
- +1 yıl
@Abdullah54867 sen boş adamsin 😀 buraya yazma hadi hadi
- +1 yıl
ben ablama oturmaya gittim ablamın oğluna akıl verdim ablam bana dedi ki bir daha oğluma akıl verirsen seni evime sokmam aynı köpek dişi filmindeki gibi dış dünyadaki gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışıyo bu arada bu film ne mesajı veriyor? anlamadım :)
Soran+1 yılDiğer filmleri de yakın zamandan izleyeceğim. Bildirim gelir zaten. Herkese yorumunun altına yazıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBehzat c
04 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Dizisini izlemedim ve izlemiş olsaydım muhtemelen filmi daha iyi anlayabilirdim ama zaten polisiye pek de benim tarzım değil. Bence filmde Yerli yersiz çok fazla küfür vardı ve bu küfürler filme hiçbir şey katmıyor. Tabiki bazı yerlerde kullanılabilir ama biraz abartıldığını düşünüyorum. Mahalle dayılarını polis yapmışlar gibi olmuş biraz. Karakterlere biraz daha özenilebilirdi diye düşünüyorum. Olay örgüsü fena değildi. İşlenişi bir tık daha farklı olabilirdi tabi ama kötü gelmedi bana. Genel olarak baktığımdaysa filmi pek beğenemedim. Eminim ki dizisi çok daha iyidir. Filmiyse hemen hemen ortalama bir filmdi diyebilirim. Puanım 10/5
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama hocamm behzat ç kadar samimi dizi yok dizisini izlesen 15/10 yaparsın
Soran+1 yılZaten sorun şu ki filmi de dizinin bir bütünü gibi çekmişler Diziyi izlemediğim için kopukluk oldu bende. Dizisi elbette güzeldir. Yani çevremden duyduğum kadarıyla öyle olduğunu düşünüyorum. Ama filim hakkındaki düşüncelerim bunlar. Siz karakterleri tanıdığınız için film size daha anlamlı gelmiş olabilir. Ancak benim kafamda pek bir şey oluşturmayı başaramadı. Sanmıyorum ki dizi izleyicisine yönelik çekilmiş bir film. Her şeyi bildiğimiz varsayılarak bir hikaye oluşturulmuş gibi. Öneriniz için tekrardan teşekkürler. Sıradaki filme geçmem gerekiyor. Başka öneriniz olursa söyleyebilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler başka yoktu
+1 yılWinstruck
01 Yorumla
Soran+1 yılöneriniz için teşekkür ederim. Öncelikle filmin ilk sahnelerindeki serseri çocuğun hareketlerini çok abartı buldum. Baş belası bir öğrenciden çok kuduz bir köpek gibi duruyordu. İkinci olaraksa kadın polisin adamı kendine kelepçeleği ve hap satan adamı takip ettiği kısmı saçma buldum. Çünkü aşırı derecede göstere göstere takip ettiler. Normal şartlarda Adamın bunu fark etmemiş olması imkansızdı bana göre. Film ilk başlarda komedi tadında ilerlese de sonrasında romantik bir rüzgar estirmeye başladı. En sondaysa dramayla bitti. Filmde en komik bulduğum sahne adamın polis kızı tokatladığını gören erkeğin çıldırmasıydı bana göre. Koreliler delirdikleri zaman gözlerini iri iri açıyorlar ve çok sevimli duruyor bana göre. Filmdeki bir diğer saçma bulduğum şeyse kızın depoda saklanan adamı fark etmemiş olmasıydı. Çünkü düpedüz kabak gibi ortadaydı adam. Belki de senarist ortamın karanlık olduğunu düşünerek böyle bir sahne yazdı emin değilim. Yine de bana saçma geldi. Filmdeki kızın başına buyruk hareketleri çok abartıydı bence neyseki filmin ortalarına doğru kızın tatlı hallerini de görmeye başladık. Adamın vurulduğu sahnede kızın haydutu ıskalayıp sevgilisini vurması saçma geldi çünkü iki adamın arasında baya baya mesafe vardı. Kız ilk başta çok tepkisiz geldi. Sanki sevgilisini bilerek vurmuş gibi bir hali vardı. Sonraki çığlıklarıda lisedeki kız kavgalarındaki çığlıkları andırıyordu bana göre. Filmdeki serçe parmak hikâyesi çok hoşuma gitmişti. Ve kızın adam öldükten sonra yanına yatarak aynen hikayedeki şekilde intaar etmeye çalışması oldukça dikkat çekiciydi. Kızın intaar etmeye çalışırken altına balon denk gelmesi sonrasındaysa camdan başka birinin evine düşmesi sahnesi bana biraz gereksiz geldi. Komik olsun diyemi koymuşlar pek anlamadım. Genel olarak filmi ortanın bir tık altı buldum. Filmde ki onca olaya rağmen duyguları izleyiciye geçirmeyi başaramıyor bence. Puanım 10/4
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar