Diziler & Filmler Yeşilçam görselindeki 7 farkı bulabilir misin? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Köyden indim şehre filminden bir kare. Buldum 👏👏👏👏👏👏👏 Bulamadım 😏 Sanki pek fark yok gibi 🙄 Hic uğraşamam valla🤦♀️🤦 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeşilçam görselindeki 7 farkı bulabilir misin? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bulamadım 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kapı kolu Duvardaki tef Duvardaki yazılar farklı - kadın Kol saatiGöğüs kılı ilaç eksik sigara 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Supersin👏👏👏 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kapı tokmaği , duvardaki def , masadaki ilaç , Zeki Alasya nin saati, tarık akan in sigarası , duvardaki film afişi, zeki Alasya nin göğüs kılı 😂 0 4 Yorumla CengizBirser +1 yıl Gogus kili😆😆😅 Yorumla erdem84 +1 yıl Evet üstte kinde kıllı altakinde kılsız 😀 Yorumla CengizBirser +1 yıl Ayakta alkışlıyorum su an seni👏👏👏👏😅 Yorumla erdem84 +1 yıl Eyvah kardeşim 🏆 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. İlaç şişesi duvardaki tef ya da bez ve diğer ğüzel hatıralar! 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hiç uğraşamam valla😄 0 7 Yorumla CengizBirser +1 yıl Denemeye devam et 😊 Yorumla Girlymami +1 yıl Anlamadim Yorumla CengizBirser +1 yıl Yani tekrar bak belki bulursun anlamında 😊 Yorumla Girlymami +1 yıl Kafamı yoramicam Yorumla CengizBirser +1 yıl Bence de ben bile bakmadım inan ki😁 Yorumla Girlymami +1 yıl 😄😄 Yorumla CengizBirser +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 2 tane buldum sadece. 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Var var 5 tane daha var 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bulamadım
Kapı kolu
Duvardaki tef
Duvardaki yazılar farklı - kadın
Kol saati
Göğüs kılı
ilaç eksik
sigara
Supersin👏👏👏
Kapı tokmaği , duvardaki def , masadaki ilaç , Zeki Alasya nin saati, tarık akan in sigarası , duvardaki film afişi, zeki Alasya nin göğüs kılı 😂
Gogus kili😆😆😅
Evet üstte kinde kıllı altakinde kılsız 😀
Ayakta alkışlıyorum su an seni👏👏👏👏😅
Eyvah kardeşim 🏆
İlaç şişesi duvardaki tef ya da bez ve diğer ğüzel hatıralar!
Hiç uğraşamam valla😄
Denemeye devam et 😊
Anlamadim
Yani tekrar bak belki bulursun anlamında 😊
Kafamı yoramicam
Bence de ben bile bakmadım inan ki😁
😄😄
🤣🤣🤣
2 tane buldum sadece.
Var var 5 tane daha var 😅