Korku türü olmayan bilim kurgu film öneriniz var mı?
- Saçma olmayan, kaliteli.
Korku türü olmayan bilim kurgu film öneriniz var mı?
RİDDİCK 1-2-3

PREY 2022

PANDORUM

BATTLESHİP

ELSYIUM
Riddickin en son bir gezegenden kurtuluşu ve başka bir gezegene lider oluşunu izlemiştim
Çok şanslısın o zaman.
www.youtube.com/watch
Yenisi mü var izlediğimden başka
Bu filmleri önerebilirim
"Blade Runner" (1982) - Yakın gelecekte geçen filmde, yapay insanlar olan "replicants" üzerinde çalışan özel bir dedektifin hikayesini konu alır.
"Inception" (2010) - Uyku sırasında insanların zihinlerine girerek bilgi çalmaya odaklanan hırsızların maceralarını anlatan bir film.
"The Matrix" (1999) - İnsanların gerçekliğin bir simülasyon olduğunu keşfettikleri ve özgürleşmek için bir direnişe katıldıkları bilim kurgu-aksiyon filmi.
"Interstellar" (2014) - Gezegenimizin yaşanmaz hale geldiği bir gelecekte, bir grup astronotun yeni bir yaşam alanı aramak için uzayda yolculuğunu anlatır.
"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004) - Bir çiftin, ayrıldıktan sonra hatıralarını silmeye çalıştıkları bir bilim kurgu-romantik drama.
"Ex Machina" (2014) - Bir milyarder tarafından geliştirilen yapay zeka robotunu test etmek üzere seçilen genç bir programcının deneyimlerini konu alan film.
"District 9" (2009) - Güçlü bir uzaylı kolonisine dönüşen Johannesburg'da geçen film, ırksal ayrımcılık ve insanlık konularını ele alır.
"The Fifth Element" (1997) - Gelecekte geçen bir macera filmi olan bu yapımda, kozmik bir tehdide karşı dünyayı kurtarmak için bir takımın maceralarını izlersiniz.
"Arrival" (2016) - Bir uzaylı türüyle iletişim kurmak için bir dilbilimcinin çabalarını anlatan gizemli ve düşündürücü bir film.
"Looper" (2012) - Bir zaman yolcusunun, gelecekteki suçluları öldürmek için gönderilen bir suikastçıyla yüzleşmesini konu alan aksiyon-gerilim filmi.
Bu öneriler, çeşitli konulara ve atmosferlere sahip popüler bilim kurgu filmlerinden sadece birkaç tanesidir. Keyifli seyirler!
Bakcam,👌👏
Cevap
3Cevap
İzlediğim ve sevdiğim bazı bilim kurgu filmleri önereceğim. Ex Machina, In Time, Passengers, Resıdent Evıl, The Invasion, Inception, Interstellar
Inception, The prestige, V for Vendetta.
teşekkür ettim
Rica ederim.
Yaratık:Covenant korku değil bilimkurgu gerilim
Öylesi filmler pek tat vermiyor. Şöyle uzay gemilerinin gezegenlerin olayların savaş ve macera türü olan bilim kurgular güzel oluyor
Jumanji cok komik
İzledim
Hi başka bilmiyorum ya ben cok izlemiyorum
Ok teşekkür
Rica
Guardians of the Galaxy Vol3
Marslı
Uzay yolcuları
4 days
Upgrade
İzlemiştim galiba ama anımsayamadım. Sadece ismi tanıdık geldi
Afişe baktım, onuda izlemişim. Pek bilinmedik yok mu.
Geçenlerde kaçak siteden avatar şu yolunu izledim. İlkine göre çok sade ve konusu saçma geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?