Arkadaşlar lütfen aşağıdakı özelliklere sahip olsun ses konusu önemli
1) dolbby 5.1 ses sistemi için istiyorum (çok önemli)
2) izlemeye değecek
3) izleyici canımsın yerine koymasın
4) kesinlikle dublaj olsun ، altyazı filmin tafını alıyor.
Arkadaşlar lütfen aşağıdakı özelliklere sahip olsun ses konusu önemli
1) dolbby 5.1 ses sistemi için istiyorum (çok önemli)
2) izlemeye değecek
3) izleyici canımsın yerine koymasın
4) kesinlikle dublaj olsun ، altyazı filmin tafını alıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu filmleri önerebilirim iyi ses kasılır
Uzay ve Gezegenler Arası Yolculuk: Uzay gemileri, gezegenler arası yolculuklar, yıldız gemileri ve keşif görevleri genellikle bilim kurgu filmlerinin popüler konularıdır. Örneğin, "Star Wars" serisi ve "Interstellar" gibi filmler bu konuyu işler.
Yapay Zeka ve Robotlar: İnsan benzeri robotlar, yapay zeka sistemleri ve onlarla olan etkileşimler, bilim kurgu filmlerinde sıkça görülen temalardır. "Blade Runner" ve "Ex Machina" gibi filmler bu konuyu ele alır.
Zaman Yolculuğu: Zaman yolculuğu veya zamanın manipülasyonu, bilim kurgu filmlerinin popüler konularındandır. "Back to the Future" serisi ve "Looper" gibi filmler zaman yolculuğunu ele alır.
Post-apokaliptik Dünya: Nükleer savaş, doğal afetler veya virüs salgınları sonucu insanlığın kalanlarına odaklanan filmler de bilim kurgu türünde sıkça görülür. "The Matrix" ve "Mad Max" serisi bu türe örnek olarak verilebilir.
Yabancı Yaşam Formları: Uzaylılar, farklı galaktik ırklar veya dünya dışı varlıklarla olan etkileşimler, bilim kurgu filmlerinde yaygın bir tema olarak karşımıza çıkar. "E. T.", "Alien" serisi ve "Avatar" gibi filmler bu konuyu işler.
Biyoteknoloji ve Genetik Mühendislik: İnsanların genetik mühendislik veya biyoteknoloji yoluyla geliştirilmesi, bilim kurgu filmlerinde sıkça görülen bir tema olmuştur. "Gattaca" ve "Jurassic Park" gibi filmler bu konuyu ele alır.
Sanal Gerçeklik: İleri teknoloji ile oluşturulan sanal gerçeklik dünyaları ve insanların bu dünyalarda yaşadığı hikayeler, bilim kurgu filmlerinde sıklıkla kullanılan konulardandır. "The Matrix" ve "Ready Player One" gibi filmler bu konuyu işler.
Harika ، liste baya sağlam
Eyv
Çok şey istiyorsun 😀 Korkunç bir film serisi belki uyar bilmiyorum.
Durmadan film çekiyorlar ama boş ، beş para etmez
Bu arada izlemedim korkunç bir film serisini sadece 1 bölümün %85'ini falan izledim. Mr Brooks önerecektim o da çok sessiz
🥶🥶🥶🥶
Mezarına tüküreceğim Komedi filmi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!