Diziler & Filmler Kısmetse olur izleyen var mi? mervboz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısmetse oluru izleyen var mi Güncellemeler+1 yıl Evet Kısmetse olur izleyen var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlk sezonu izlemistim yalan değil 5 6 yıl önce falan, Semih diye biri vardi bayağı yakışıklıydı onun için falan😂 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayatta izlemem hepsinin tiyatro olduğunu düşünüyorum işi gücü olan insan günlerce böyle programlarda duramaz zaten 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl asla izlemem öyle amiplerin bir araya toplandığı programları 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İlk çıktığında full izlerdim, şimdi sadece denk geldikçe fragman izliyorum... 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kısmetse kerhane izlemiyorum izleyene de saygım yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir kaç kişi aldatılmış onları izledim. Ve genellikle buyuk dramları izliyorum, 2 saatlik bölümleri değil 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 470 cevap paylaştı. İlla ki vardır abisi 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 936 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk sezonu izlemistim yalan değil 5 6 yıl önce falan, Semih diye biri vardi bayağı yakışıklıydı onun için falan😂
Hayatta izlemem hepsinin tiyatro olduğunu düşünüyorum işi gücü olan insan günlerce böyle programlarda duramaz zaten
asla izlemem öyle amiplerin bir araya toplandığı programları
İlk çıktığında full izlerdim, şimdi sadece denk geldikçe fragman izliyorum...
Kısmetse kerhane izlemiyorum izleyene de saygım yok
Bir kaç kişi aldatılmış onları izledim. Ve genellikle buyuk dramları izliyorum, 2 saatlik bölümleri değil
Kısmet değilmiş mutluluk, 🤣
İzleyen boşa zaman öldürür yazık yani
kısmetse izlerim asdgflkhjrlk
tövbe de kız TRT Belgesel Çarpar
Saygisi yoktur
İlla ki vardır abisi
Hayır.
Hayır
Gey değilim
Varsa hella olsun