Diziler & Filmler Hayatınızda hiç Hint Dizisi izlediniz mi izlediyseniz Favoriniz hangisi? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Durduk yere aklıma geldi Garip bir şekilde izliyordum 10-12 yaşlarımda Güncellemeler+1 yıl Benim kafa baya Ters çalışıyor o zamanlar bu tür şeyler izliyordum şimdi sadece Anime izliyorum Hayatınızda hiç Hint Dizisi izlediniz mi izlediyseniz Favoriniz hangisi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cok fazla izledim abartacak kadar😂 Aamir khan ve Shah rukh khan'inkileri özellikle hatmeder gibi izledim😂 1 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Dizi degilsi ama sinema filmiydi. En güzelleri my name is khan, ghajini bir de Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ya Ben Yabancı Film Olarak Hint Dizisi İzlemem Çin Japon Veya Kore Dizileri İzlerim 💯 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Şey vardı kuşi ve arnav ah üzümlü keklerim geri dönün bsvsndndnd 0 4 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Olm o seri Yalancı Bahardan daha mı Popülerdi la Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Yalancı baharda da kuşi oynuyodu galiba demi bakmadım ona bilmiyom ama galiba evett Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hayır Sensiz olmaz da oynuyordu o bende bilmiyorum tam Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Bizim konunun vizyonsuzluk seviyesi sönskdndknnd Yorumla
pinkpower Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir garip aşk Hint dizisini izliyordum eskiden. arnav❤kuşi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzledim favorim sensiz olmaz 1 5 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Benim favorim Tatlı Bela Genellikle Yalancı Baharda vardı o da baya popülerdi ama ben sevmiyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅Bilmiyorum ben onları gördüm ama izlemedim sadece sensiz olmaz ve bir garip aşk vardı benim favorim sensiz olmaz açıp izliyorum özlediğimde 😅 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hocam sizin dediklerinizde Kushi diye bir karakter vardı değil mi? şahsen onu da sevmemiştim Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ben şu an açsam asla izleyemem 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅evet kushi vardi şaka maka baya baya izledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cok fazla izledim abartacak kadar😂 Aamir khan ve Shah rukh khan'inkileri özellikle hatmeder gibi izledim😂
Dizi degilsi ama sinema filmiydi. En güzelleri my name is khan, ghajini bir de
Ya Ben Yabancı Film Olarak Hint Dizisi İzlemem Çin Japon Veya Kore Dizileri İzlerim 💯
Şey vardı kuşi ve arnav ah üzümlü keklerim geri dönün bsvsndndnd
Olm o seri Yalancı Bahardan daha mı Popülerdi la
Yalancı baharda da kuşi oynuyodu galiba demi bakmadım ona bilmiyom ama galiba evett
Hayır Sensiz olmaz da oynuyordu o bende bilmiyorum tam
Bizim konunun vizyonsuzluk seviyesi sönskdndknnd
Aamir khan filmleri ve badigard filmi güzeldi. Dizi izlemedim
Bir garip aşk Hint dizisini izliyordum eskiden. arnav❤kuşi
İzledim favorim sensiz olmaz
Benim favorim Tatlı Bela Genellikle Yalancı Baharda vardı o da baya popülerdi ama ben sevmiyordum
😅Bilmiyorum ben onları gördüm ama izlemedim sadece sensiz olmaz ve bir garip aşk vardı benim favorim sensiz olmaz açıp izliyorum özlediğimde 😅
Hocam sizin dediklerinizde Kushi diye bir karakter vardı değil mi? şahsen onu da sevmemiştim
Ben şu an açsam asla izleyemem 😅
😅😅evet kushi vardi şaka maka baya baya izledim
Hayrrrrr