Diziler & Filmler Psikolojinizi bozan Türk dizilerinin en sinsi karakterleri kimler olmuştu? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar, nasılsınız?Her dizide bir sinsi karakter vardırBelki bir çoğunuz bilmez ama bir zamanların efsane dizisi "BÖYLE Mİ OLACAKTI" dizisindeki Şeytan Şebnem gibisi yoktur bana göre.Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Psikolojinizi bozan Türk dizilerinin en sinsi karakterleri kimler olmuştu? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Türk dizisi izlemediğim için bilmiyorum ama eskilerden.. Kırgın Çiçekler Mesude ve Kemal diyebilirim sanırım. Küçükken merak salmıştım biraz baktığımda etkilenmiştim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hepsi sinsi zaten 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Vardır dikkatini çeken reis kadın olmak zorunda değil hadi ifşa et bize 🤪🤪