The Flash filmi gereksiz gömülmüyor mu sizcede?

Evet çok iyi bir film değildi, eksikleri vardı ancak izlemesi keyifli bir filmdi bence.

İnsanlar genel olarak Flashpoint hikayesinin işlenmemesine kızmış, Flashpoint yerine daha farklı bir yol izleyip daha sade bir hikaye anlatmayı tercih etmişler ancak ben böyle olmasını daha çok sevdim, çoklu evren karmaşası yerine biraz daha ayakları yere basan, daha düz hikayeler izlemeyi ben daha çok seviyorum.

Yani sırf çizgi roman ile alakası yok diye filmin bu kadar gömülmesi aşırı saçma. Bu bir uyarlama, bir canlandırma değil. Çizgi romanda öyle değil, burada niye böyle vs diye mızmızlananlar kadar saçma bir kitle yok. Çizgi romandaki hikayeyi görmek istiyorsanız gidin çizgi roman okuyun. Bir insan niye aynı hikayeleri tekrar tekrar görmek ister anlamıyorum, ben çizgi romanı okuduysam o hikayeyi zaten biliyorum, birebir aynı hikayeyi tekrar terker seyretmemizin anlamı ne? Kaldı ki bu filmin zaten çizgi romanlara sadık kalacağı gibi bir iddası olmadı ki, filmin flashpoint ile alakası olmayacağı, daha sade bir hikaye üzerinden ilerleyeceği zaten fragmanlardan falan belliydi, hem kendi kendinizi gereksiz beklentilere sokup hem gereksiz gömüyorsunuz filmi.

Filmde Flashpoint hikayesi anlatılmadı ancak filmde flashpoint hikayesine zemin hazırlandı, böylelikle olayların bir başlangıç noktası olmuş oldu, bence böylesi çok daha iyi olmuş.