Merhaba KScanlar, nasılsınız?
Haziran ayının 14 ile birlikte ilk yılını dolduran ama bir çok yapımla iddialı çıkışlar yakalayamayan Disney plus ikinci yılında ister istemez pahalı ücretleriyle mevcut üyeler için yıllık neredeyse 700 TL güncelleme fiyatı geldi.
İkinci yılını dolu dolu bu ücrete değecek şekilde dolduracak izleyiciyi tatmin edecek mi sizce?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan
Haziran ayının 14 ile birlikte ilk yılını dolduran ama bir çok yapımla iddialı çıkışlar yakalayamayan Disney plus ikinci yılında ister istemez pahalı ücretleriyle mevcut üyeler için yıllık neredeyse 700 TL güncelleme fiyatı geldi.
İkinci yılını dolu dolu bu ücrete değecek şekilde dolduracak izleyiciyi tatmin edecek mi sizce?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yeni loki dizisini bekliyorum
Kral lokiden fazlasını versin artık bize az buz para değil verdiğimiz
Paso Türk dizisi yaptırıyor anlamsız ve mob gibiler arayış çıktı en son irrite oldum
Haklısın abi yani zaten zam geliyor sürekli çok pahalı ama diziler saçma oluyor ya da aynı diziler oluyor. Aslında Netfilix daha iyi bence ya da amazon prime
Blu TV bile şu an Disney den iyidir tek iyi yanı özel konsept dediğin gibi şeyler azcık +18 kaymalı Netflix gibi
Sonuçta Disney ama tvde olmadığını fark etmeli dijitalin esnekliğini kullanmıyor çocuklara hitap ediyor sanıyor kendini hala.
Çocuk filtresi olmasına rağmen filtresiz bile aynı ergence şeyler nedense
disney plus mı olum ne içiyon sen türkiyedesin wmk
Kanka Marvel ve Starwars evreni var ya hani
o ne yeniyor mu
İroni mi yapıyorsun bro
Disney plus Türkiye dijital duymamış gibisin
senden duyuyorum
Kanka hiç bir sosyal mecrada reklamıda mı denk gelmedi geldi de bu le ln diye hiç mi merak edip incelemedin
yoooooo
telefonum yok
Sanmıyorum ilk yılında olmadı gerisinde hiç olmaz
Yani boşuna mı verdik 700 civarı 🤦