Selam ✨ Hangi sevdiğiniz film karakteriyle kahve içmek, sohbet etmek isterdiniz. Veya film karakterleri de olabilir. hangi karakter size daha samimi geliyor.

Selam ✨ Hangi sevdiğiniz film karakteriyle kahve içmek, sohbet etmek isterdiniz. Veya film karakterleri de olabilir. hangi karakter size daha samimi geliyor.

Barışım film karakteri değilde ben devlet bahçeli ile içmek isterdim😂 çünkü bu hayatta aşkı bulamayan bir ben birde devlet bahçeli var 😂 ikimizde yalnız ölücezzz bu gidişle 😂
Dr. Hannibal Lecter. O kadar bilge geliyor ki, bilgisinin her bir zerresini konuşabilirdim sıkılmadan. (Filmden bahsediyorum, diziden değil gerçi dizi de güzel direkt hannibal harika deyip konuyu kapatıyorum uzatmadan.)
Daryl Dixon ile dicem karizmatik ama çok donuk birisi vazgeçtim tamam. Lucifer ile olsun neşeli neşeli dalga geçeriz milletle.
Afiyet olsun abla :)
Rica ederim abla ✨
Masada benim ekip olsun işte 😀
Star wars ekibi mi :D
Tabii ki benim başka ekibim mi var Barış 😂sen de gel istersen 😂
Abla tabi ki de geliyorum çağırmasan da gelirdim zaten 😂😂
Onu da farkındayım Barış 😂😂
:D :D
Senin başka ekibin var tabii ki. @irsisback gel de bir bak bak
#Hainprenses
@İrsisback Kaşık ve tencere olarak hayatımıza devam edelim biz. Tencere ben miydim ya unuttum sdsjdfd
@Abdurrahman00t @irsisback yalnız orada film karakteri diyor hemen olayı trajediye çevirin ne güzel oh ne ala 😏 Bensiz de bir yere devam edemezsiniz hep üstünüz açık kalır 😏Gidemeyeceğinizi söyleyin 😑 Gitmeyinnn 😕 devrelerim yandi bakın 😬😂😂
dhfdfgh Tamam sadece bir seferliğe mahsus gitmiyoruzz. Böyle sorularda da direkt bizi anacaksın!! Tencere, kapak, kaşık sözleşmesinin 12. maddesinin 5. fıkrasındaki kurala terss!
@starwarsprensesi başka gelen var mı abla :D :D
@Abdurrahman00t sözleşmemize bak 😂Yok asla bir daha yapmam ama gozüm üzerinde abd insallah bir açik vermezsin hgjhj 😂
@Barış_LonelyForever masayı mı kapatacaksın Barış 😀
@starwarsprensesi Hayır abla :D
@Barış_LonelyForever zaten başka gelecek yok ikramliklari servis edebilirsin Barış 😬😂
Tamam abla ikram yapıyorum ben sonra da yemek kısmına geçilir 😂 :D
Vermem inşAlllah 😬
@Abdurrahman00t altın mıydı dişlerin senin sdhgfjhgfhj ne zamandir sormuyorum bi kontrol edeyim dedim 😂😂
@Barış_LonelyForever oo iyiymiş bi kahve icmeye geldik halbuki sadece icecek deniyordu 😂
Abla o kadar buluşmuşuz yemek yemeden olmaz :D :D yemeği sen seçersin ama
@starwarsprensesi Ben güldükçe modun yerine gelir 😂😂 sürekli altın görmek, pozitif enerji verir
@Abdurrahman00t aaaa altın diş mi yaptirdin ne hakikatli birisin gozlerim işil isil şu an hatta gözlerimde altın parçaları shgfjhgj 😂😂
@Barış_LonelyForever hamburger olur mu Barış 😂 benim ekip hamburgerciyiz 😂
Olur tabi ki de abla ben de hamburger severim zaten :D :D
@Barış_LonelyForever Barış ama paketlenmiş değil yiyebilir misin yapabilir misin bunu hgjfj 😀
Yerim abla zaten fast food yani hazır değil mi :D :D yoksa ellerinle mi yapacaksın
Görmen için güldürmen lazım 😎 öyle durup dururken göstermem
Cevap
11Cevap
Yüzüklerin efendisi oyuncuları ile isterdim bence yüzüğü bana versinler konu kapansın kahvesi içerdik 😅 :p
Kıymetliii senin olsun tabi ki 💍😂
Rica ederim ne demek sjsfsjs 😂
Çok güzel bir soru✨ Amelie ve Nick Marshall💛 ile kahve içip sohbet etmek isterdim.
Teşekkürler ✨
April O'neil ile 😁

Tabiki Mithrandir ile içicem 😅
Robert De Niro'nun olduğu her film karakteri
Kemal sunal, Tony soprano ve downfall in hitleri ile
Guguk kuşu jack nicholson😂 hastasıyım da adamın mimiklerinin
Bellatrix Lestrange ve Hermione Granger çok seviyorum birde şapkacı var
kurgusal karakter olarak soruyorsa şu sıralar Bleach'teki 13 takım kaptanı olan morukla istiyorum, it oğlu ya çok sinirimi bozdu. Ya da kenpachi ya da minuzakili abla (ismini unuttum)
Simiyago 😂😂😂
O kim 😂😂😂
Nasıl bilmezsin 😨 efendimissss kıymetlimissss
Simegoldu o ama severim bende 😂😂 Gollum beni de çağırın mutlaka hem 3 kişi yolculuk yapıyorlardı
Sus be ben ne biliyim ingizcesi nasıl yazılıyor 😂 sana kahve kola taşımayız valla yol uzun onlar olmazsa sen mızıkçılık yaparsın 😂😂
Hayır ya ben gelirim her türlü zaten yanınıza siz beklersiniz :D :D :D mızıkçılık yapmam hiç
Dr. Carlisle Cullun
Twilight..
Twilight izledin mi abla :) nasıl güzel filmi
Teşekkür ederim abla izlerim bende mutlaka :)
Teşekkür ederim abla ☺️
Maskeli adam. Bu arada resimdeki Harry Potter filmine mi ait
Sauron dan büyü öğrenmek isterdim
Hermione ile..
Kara melek yasemin🤣🤣🤣
Emma Watson olabilir.
Piyanistin başrolü ile adını unuttum
İskender Büyük
Ya da Aslan Akbey veya Seyfo dayı da olabilir
Harry Potter filmi, Severus SNAPE 🥲
Alacakaranlık filminden Edward ile içmek isterim.
Afiyet olsun afiyeet olsun. 😂😂
Ricalar 😬 neyse Edward ile aranıza girmeyeyim 😂
Siz bana katılın hadsizler 😂😂
John Wick..
Hiç düşünmedim
İron Man hastasiyiz😄😄
doktor nash
Gerard Butler
Doctor Srange 🥰
Darth Vader
Kendimle
Gus fring