Ses
Görüntü
Atmosfer
Karakterler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir korku filminde beni korkutan bir şey yok ama şöyle ki ben genelde böyle hayaletli filmleri hiç sevmem yani saçma ve çocukça geliyor ben daha çok gerçekçi şeyleri seviyorum yani mesela psikolojik gerilim türünde ki filmleri seviyorum bu yüzden de mesela beklenmedik olması hikayenin sonunu tahmin edememek gibi konular beni etkiliyor ve ilgi çekici oluyor en son the fresh izlemiştim korku filmi olarak gayet güzel bir korku filmdi..
Ses sistemi beni çok etkiliyor, Beyoğlu Emek sinemasının gençlik yıllarımda filmi hatırlayamadım ama her koltuk sırasının başındaki koltuğun yanında hoparlör vardı , düşünün artık o korku filminin ses efektlerinin duyumunu
Genelde böyle bir anda korku filmini izlerken tam filmin içeriğine de aldığım sırada birden görüntülü meydana gelmesi ve sesin yükselmesi beni korkutur.
korku filmlerinde genellikle korkmuyorum. Zaten korkmak için de izlemiyorum sadece günlük hayatta karşıma çıkmayan olayların olduğu bir evreni hayal etmek hoşuma gidiyor.
Cevap
14Cevap
Görüntü ilk olsa da aniden karşıma çıkması olabilir.
Korkmuyorum falan diyomuşum :D ya sevdiğim ısındıpım bir karaktere bişey olcaksa hiiii diye bir ses yükselir benden istemsizce :)) onun dışında çok korkmuyorum sanırım
Bir korku filminde beni en çok etkileyen unsur zombilerdir zombisiz hiçbir korku filminden korkmam sanırım karaktere giriyo
Ben korkmuorum bu genrenin masterini yaptım 😃 akıllıca işlenmesi başarılı olması aklımda kalmasına yetior ama bazen B movileride izliyorum
Korku filmi izlemeyi çok severim. Sanıyorum alışkanlık kaynaklı korkutan pek etken yok. Heyecanlandığım oluyor, gergin bekleyiş sahneleri gibi.
Atmosfer ve kaliteli bir ses hatta ses en önemlisi ama geceleri izlenmemeli bence yoksa akşam rüyalarda da peşini bırakmazlar
Sesler böyle bi anda çıkıp wuaaaa diye bağırıyolar ya o 🥺
Görüntü, ses de korkunç. Korku filmleri komple korkunçlu
Gerilimli sahneler daha korkunç 😂 ses ve karakter de birleşirse
Sanırım hepsinin birleşimi beni ürkütüyor Ahaha yanii izleyemem 🙄😂
Aslında korku filmi izlerken korkmam ama ekrana aniden bir şey gelince korkuyorum
Ani çıkışlar olabilir ses efekti görselde böyle beliriyor ya öcüler
Tam kendini kaptırıp dikkatlice baktığında, film sakin giderken hiç olmadık yerden sesle birlikte bir şeyler çıkması Allah'ım ayar oluyorum ya 🤦♀️işte o zaman istemsizce korkmuyor değilim 😬
Korku filminden korkmuyorum dünyadan korktuğum kadar …..
Aniden ekrana çıkan öcüler
Bir anda ekran önüne çıkan yaratık
Tam en gergin oldugumuz o anda canavar cıkınca bir anda ses cikartiyor ya sonrada kurbanlar ciglik atiyor ha iste tam orasi
Komple hepsi...😄
Korku filmi izlemem tümüyle sevmem
Karanlik sahneleri. Karanlık fobisi var bende
Yukardakinin hepsi olmasi
Bebek ağlaması şspxmfwşğdlg
Aniden çıkan korkunç seyler
Sesler ürkütücü oluyor baya
Bazı sesler gerçekten çok korkutucu
Ani ses yükseltmeleri olmasa hiç tepki vermem.
Adının korku filmi olması yeter😂
İzlemiyorum da korkmuyorum da..🙄🤦♀️
Her biri de ayrı korkutur beni
Korku filmleri bana komik geliyor :D
Ses yahu. Ses olmasa korkmam.
Sesle atmosferin birleşimi
Hepsi ya hepsinden acaip tırsıyorum
Sessizlik sayılır mı😄
Sesler çok rahatsız eder genelde
Jump-scare beni korkutuyor
Ses korkutur %100
Olay örgüsü ve inandırıcılığı ~ ℳ