Diziler & Filmler İngilizcemizi geliştirmek için filmleri nasıl izlemeliyiz? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türkçe alt yazılı İngilizce alt yazılı Alt yazısız olduğu gibi anlamaya çalışarak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! İngilizcemizi geliştirmek için filmleri nasıl izlemeliyiz? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Türkçe alt yazılı tabi ki de. 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl avatar son hava bükücüyü altyazısız kulaklıkla izleyerek başlayabilirsin sonra bazı sitkomlar var dili basit malcom in the middle mesela çok hızlı konuşulan sherlock gibi dizileri önermiyorlardiğerlerini de İngilizce altyazılı izlicen 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İngilizce altyazı izlemen gerekiyor ama sadece dizi izlemek dil geliştirmek için yeterli değildir. Farklı alternatifler denemelisin. 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yazı eksiğin varsa İngilizce alt yazılı konuşmada eksiğin varsa Türkçe alt yazılı bunlar yoksa her şey tamsa anlayarak 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl İngilizce altyazılı olarak ve bir filmi birkaç defa izleyerek geliştirmek mümkün 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl olduğu gibi izleyin. çeviriler sizi yanıltır duyguyu alamazsınız. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Ben hep Türkçe altyazılı izledim. İngilizcem ileri seviye. 0 0 Yorumla
MasterScout Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Aslında İngilizce altyazılı izlemek güzel olur ama o da gözü çok yorduğu için izleyemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl alt yazısız..20 ncide sen kafanda anlamlandırıp Türkçeleştirirsin😀 0 0 Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Film ile İngilizce öğrenildiğine inanmıyorum ben ya da bende işe yaramadı. Oturup çalışarak öğrendim 0 0 Yorumla
GizemliKız1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl İngilizce alt yazılı ya da alt yazısız dinlersen bana göre daha iyi anlarsın ingilizceni geliştirirsin 0 0 Yorumla
Serpilcakmakli Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ingilizce alt yazılı izle türkçe alt yazılı izlersen hiçbir şey öğrenemezsin 0 0 Yorumla
AꓭƆꓷƎŦӘ185 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl çok hızlı konuşulan sherlock gibi dizileri önermiyorlar 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 618 cevap paylaştı. Altyazı olmadan 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Alt yazısız orjinal 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İngilizce alt yazili diye biliyorum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. Türkçe alt yazılı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Tr altyazi 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 797 cevap paylaştı. İngilizce altyazılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Türkçe alt yazılı tabi ki de.
avatar son hava bükücüyü altyazısız kulaklıkla izleyerek başlayabilirsin sonra bazı sitkomlar var dili basit malcom in the middle mesela
çok hızlı konuşulan sherlock gibi dizileri önermiyorlar
diğerlerini de İngilizce altyazılı izlicen
İngilizce altyazı izlemen gerekiyor ama sadece dizi izlemek dil geliştirmek için yeterli değildir. Farklı alternatifler denemelisin.
Yazı eksiğin varsa İngilizce alt yazılı konuşmada eksiğin varsa Türkçe alt yazılı bunlar yoksa her şey tamsa anlayarak
İngilizce altyazılı olarak ve bir filmi birkaç defa izleyerek geliştirmek mümkün
olduğu gibi izleyin. çeviriler sizi yanıltır duyguyu alamazsınız.
Ben hep Türkçe altyazılı izledim. İngilizcem ileri seviye.
Aslında İngilizce altyazılı izlemek güzel olur ama o da gözü çok yorduğu için izleyemiyorum
alt yazısız..20 ncide sen kafanda anlamlandırıp Türkçeleştirirsin😀
Film ile İngilizce öğrenildiğine inanmıyorum ben ya da bende işe yaramadı. Oturup çalışarak öğrendim
İngilizce alt yazılı ya da alt yazısız dinlersen bana göre daha iyi anlarsın ingilizceni geliştirirsin
Ingilizce alt yazılı izle türkçe alt yazılı izlersen hiçbir şey öğrenemezsin
çok hızlı konuşulan sherlock gibi dizileri önermiyorlar
inandığın gibimiymiş :)
İngilizce altyazılı
#Mirliva
İngilizce alt yazılı.
Alt yazılı izle
Altyazı olmadan
Kafana nasıl giriyorsa
Alt yazısız orjinal
İngilizce alt yazılı.
İngilizce alt yazılı bir şekilde