Ben ıssız adamın her sahnesini yaşadim o filmi yaşadım o film benim hayatımın bir kısmı o filmin sahneleri karşima her çıkışında başa dönüyorum. Zaten oda bana sen ıssız adamdaki adamsın demişti. Film ile benim hayatımin tek farkı Benim ayrılığım cok daha kötü ve üzücü olmuştu. (Az once instagramda reals izlerken denk geldim filmin bir sahnesine, burayla paylasmak istedim)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Joker filmi çünkü beni anlatıyor resmen "Joker" 2019 yapımı bir Amerikan filmidir. Todd Phillips tarafından yönetilen ve Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı bir psikolojik gerilim filmidir. Film, DC Comics'in popüler süper kötü karakteri Joker'in köken hikayesini anlatmaktadır. "Joker", Gotham City'de yaşayan Arthur Fleck adlı bir adamın hikayesini takip eder. Arthur, toplum tarafından dışlanmış ve yalnız hisseden bir komedyendir. Zamanla, yaşadığı zorluklar ve toplumun acımasızlığı, onu giderek daha da çılgınlaştıran ve Joker adını almasına neden olan bir yolculuğa sürükler. Film, Arthur'un psikolojik çöküşünü, toplumun ona karşı tutumunu ve sonunda Joker karakterine dönüşümünü anlatır. Joaquin Phoenix'in performansı büyük beğeni toplamış ve kendisine En İyi Erkek Oyuncu dalında birçok ödül kazandırmıştır. Aynı zamanda film, derinlemesine karakter çalışması, atmosferi ve sosyal mesajlarıyla da dikkat çekmiştir.
en sevdiğim film bu arada
Bende çok seviyorum
Makinist