Evet isterdim tabi ki de. çünkü yüzüklerin efendisi sevdiğim bir film zaten kitaplarını da çok seviyorum ayrıca filmlerini de seviyorum. yolculuk olarak da yalnız yolculuk etmek istemezdim kesinlikle yani mutlaka arkadaşım ya da sevgilim olsun isterdim yanımda çünkü tek yolculuk yaptığım zaman çok sıkılıyorum ve canım sıkıldığı zaman da gezmenin bir anlamı kalmıyor benim için.
O zaman tatil değil, cehennem olur. Sürekli götümdw koşan yüzük tayfları, moriada balrog, isengardın uruk haiları, her boşlukta dert olan orklar... Finalde Sauron ve yüzüğün baskısı eksik kalsın o tatil. 😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İsterdim gerçekten güzel olurdu hayatımda en azından bir değişiklik olurdu.
İsterdim şöyle 1 ay yollarda geçsin. 😂
Evet isterdim tabi ki de. çünkü yüzüklerin efendisi sevdiğim bir film zaten kitaplarını da çok seviyorum ayrıca filmlerini de seviyorum. yolculuk olarak da yalnız yolculuk etmek istemezdim kesinlikle yani mutlaka arkadaşım ya da sevgilim olsun isterdim yanımda çünkü tek yolculuk yaptığım zaman çok sıkılıyorum ve canım sıkıldığı zaman da gezmenin bir anlamı kalmıyor benim için.
O zaman tatil değil, cehennem olur. Sürekli götümdw koşan yüzük tayfları, moriada balrog, isengardın uruk haiları, her boşlukta dert olan orklar... Finalde Sauron ve yüzüğün baskısı eksik kalsın o tatil. 😂😂😂😂
Aynısını düşündüm, tabii sizin kadar izlemediğim için pek bilmiyorum 😅
Zaten doğa aşığı biriyim. O şekilde çok adrenalin yüklü olurdu, peşinde sürekli birileri ama yinede isterdim.
Bana elektrikli ufacık bir araç tahsis edilse daha çok isterim. İzlerken bile hamlıyorum bir de yaşasam hiç ayağa kalkamam
Evet Norveç Finlandiya gibi bir coğrafyada özellikle
her şey tamam da çok az yemek yiyorlar yaw 😄 o kadar dağ bayır bir parça ekmekle olmaz
İstemezdim, Orkları beğenmediğimden aramıyorum aman aman uzak kalsınlar diyorum 😂
Evet isterdim, zaten bu sıralar çok canım sıkılıyor 😄 oldukça eğlenceli olurdu benim için
Yok sıkılırım bana deniz kum güneş olursa tatilden sayarim😎😎
Yüzüklerin Efendisi serisini izlemeyen ben, evimde oturayım 😅
Evet çok isterdim ama öyle bir macera yok :))
Çok iyi olurdu. Bir de kafa dengi insanlarla gidersen fevkalade olur
Rehberim gollom olmassa Romanya gitmek isterdim
Ne çok isterdimmm ✨🧙♀️
Evet sıradışı olur. 🎐
Ben bu seriyi hiç doğru düzgün izlemedim 🙄
Yok istemem sıkılırım ben...😄
Yüzüklerin Efendisi'ni hiç izlemedim